Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marionetti

pismo odpowiadające podwyższeniu alimentów

Polecane posty

Witam wszystkich, piszę w sprawie narzeczonego :) opiszę w skrócie :P Otóż mój narzeczony został pozwany przez byłą o podwyższenie alimentów na 5letnią córkę. Chodzi o 400zł podwyżki miesięcznie. Narzeczony dostał angaż w pracy, lecz staramy sie razem o dziecko. W pismie które dostaliśmy z sądu, są 3 podpunkty które musimy odesłać w ciągu 14 dni. 1. Zaświadczenie o zarobkach 2. Udokumentowanie kosztów utrzymania mieszkania (przedłożenie kserokopii rachunków z 3 miesięcy) 3. Zobowiązuje do złożenia odpowiedzi na piśmie I teraz jesteśmy w dołku. Czy jeśli narzeczony jest u mnie zameldowany to czy możemy wysłać rachunki, które są wysyłane z mojego konta/mojego nazwiska? Czy sąd to zaliczy? I jak wygenerować/napisać/sformułować takie pismo, chciałabym wszystko w nim zawrzeć. Że między innymi staramy sie o dziecko, że matka dziecka też bardzo dobrze zarabia, że matka mieszka U RODZICOW i nie ma praktycznie kosztów związanych z mieszkaniem, że dziecko chodzi do przedszkola bezpłatnego, sporo by wymieniać jeszcze. Chciałabym to jakoś napisac, ale nie wiem kompletnie jak.. Proszę bardzo o pomoc

Gość gość
Wszystko masz w internecie... Swoją drogą to musi gość extra zarabiać, bo 400 zł to są zazwyczaj całe alimenty a nie podwyżka...