Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xPamelax

Jaką kurtkę kupujecie na tą zimę?

Polecane posty

Gość xPamelax

A może już macie? Ja jak co roku kupuję nową i jeszcze nie mogę się do końca zdecydować jaką bym chciała.

Gość gość
ja chciałam musztardową ale była krótka a marzy mi sie dluższa czarna lub granatowa taka za puppę. gdyby była na sklepie jeszcze ta musztardowa to kupiłabym dwie, ale juz wszystkie wyprzedali :(

Gość gość
Żadnej. Od gimnazjum nie chodzę w kurtkach. Kupiłam sobie fajny płaszcz, natomiast.

Gość gość
Ja w tym roku pikowaną bordową z odpinanym futerkiem przy kapturze. W takiej sie czuje najlepiej.

Gość gość
w bordzie podobno wygląda sie na tzw 'bogatą" ;)

Gość gość
ja przymierzałam skórkową krótką borową i pani w sklepie mi powiedziała, że wyglądam w niej cudnie :). Mi natomiast spodobała sie tez skórkowa tylko dluzsza - taka za tyłek i futerkiem na górze, ale boje się, że zmarznę w zimę w takiej skórze...:(

Gość gość
Przed 2 tyg. trafilam na oferte kupna granatowego, dlugiego plaszcza i bezowej puchowej kurtki za biodra . ;). Jestem zaopatrzona. Bede sie tylko rozgladac za kolorowym kolnierzem z misia do ciemnego plaszcza.

Gość gość
a jak dlugi jest ten plaszcz? z jakich firm? :) ja lubie bezowe kurtki i mam w sumie starą z United Cotton of Beneton ale to jest rozmiar 34 i juz troche jest za mała i zniszczona - taka własciwie kolor cappucino :)

Gość gość
Moj plaszcz jest niszowo markowy z zadnej sieciowki, welniany flausz, dlugosci miedzy midi a maxi, oversize, wiazany szlafrokowo, klasyczny z klapami ale dostalam w sklepie-butiku super oferte na obie sztuki razem.

Gość gość
to fajnie! :), a ja sie tak nakręciłam na nową fajną kurtkę, ze jutro chyba ruszę do Tkmaxxu, a ma trochę drogi, żeby tam dojechac... moze cos wybiorę, a jak nie to chociaż nową pościel czy pidzamkę na zimę sobie kupie ;)

Gość gość
Żadna. Mam płaszcz sprzed 2 lat, nosze jesienią i zima