Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Nie Swientom szatana 31 10 nie baw sie w bzdury

Polecane posty

00:11 Pani ma rację Halloween to złeświęto . JA myślałam tylko że dyńki to takie dobre warzywa i pięknie wyglądają jak święcą , ale ogólnie to głupie święto

Hallowen to złe duchy i szatańskie zboczone orgie,wywoływanie duchów , jakieś czary i wogle masakryczni niemożliwe święto straszne . I to jeszcze w noc przed Ważnym ŚWiętem Wszsytkich Świętych

Chodzenie na cmentarz!!!!!! Strasznie masakrycznie masakra . JAk można chodzić na cmentarz to brak szacunku do zmarłych do ich dusz i spoczynkui wieczności !!!!!!! Cmentarz jest miejscem świętym a nie poganie robią żarty sobie z ludzi i brak szacunku to jest starszne!!!!!!

To straszne wszystko jak można nie mieć szacunku do zmarłych . To ludzie bez sumienia . ZAuważmy zresztą że dynie to warzywa tylko a cały obrzęęd haloween to i wywoływanie duchów ubieranie sie w potwory ,u prawianie orgie zboczone i uprawianie czarów i magi na cmentarzu lub obok lub za . ja tego nie pojmuje i nie pojme bo to ciężkie gdyż jest starszne i obleśne i fuu

Gość gość
mi tam sie to podoba MRRRR

Gość gość
Idź weź leki na głowę bo piszesz i odwalasz maniany jak pacjent ośrodka zamkniętwgo.

Gość gość
A ty sobie kup Słownik Poprawnwj Polszczyzny, ortograficzny, interpunkcji oraz weź korki w szkole dla dorosłych (zakladając, że jesteś osobą pełnoletnią)

00 11 dziękuję nie tylko za przyznanie racjiiiale i za to że zamknełas tą beznadziejna żenadę