Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka boska bajkowa

czuje zapach ciemnosci

Polecane posty

Gość gość
Universum dziś Zmień dilera smiech.gif x Universum czy Ty musisz za mną chodzić i po mnie powtarzać? Wymysl coś swojego :p

Gość gość
To sie poroochaj bedzie ci lepiej i poczujesz inne zapachy

Gość gość
Universum dziś Szeryfie nie moja wina, że jesteśmy jednomyślne smiech.gif Bliźniaki astrologiczne czy coś smiech.gif x Raczej dwa projekty jednej osoby :D Jak tam, buraki wykopane?

Jeszcze siedzą w ziemi :D znaczy część zjadłam of course :D reszta czeka do zimy :D Co u Ciebie Z.? Co to ta setrealina? Też chcę :D mieć takie fazy jak Ty

Gość gość
Universum dziś Jeszcze siedzą w ziemi smiech.gif znaczy część zjadłam of course smiech.gif reszta czeka do zimy smiech.gif Co u Ciebie Z.? x Ej no na co Ty czekasz, aż je przymrozki powalą? idziesz, wykopujesz, gotujesz, trzesz i do słoiczków na zimę :) a widzisz, teraz sobie przypomniałam. Jadłaś kiedyś hummus buraczkowy? Bardzo dobry, szczególnie jak własnoręcznie zrobiony. U mnie coraz gorzej, bo codziennie wchodzę na kafe, a to miała być tylko odskocznia, żeby przestać wchodzić na inne forum. Czyli wpadłam z deszczu pod rynnę 😭

Gość gość
Universum dziś Szeryfem tego forum smiech.gif x :D no i poszło w świat, zaraz nastąpi atak paniki u wszystkich tutejszych recydywistów i alimenciarzy.

U mnie właśnie ciągle wiosna jest :D teraz nie mam siły na działkę ale mam wolne od niedzieli do środy więc wykopię buraki i reszte dyń zabiorę do domu no i posadzę wszystkie cebulki jesienne które kupiłam, tulipany i krokusy. Daj przepis na humus buraczany pliss pliss pliss nigdy nie jadłam :D znaczy z soczewicy robiłam nie raz. Matko Boska sorry za off top :D Szeryfie kafe to bagno raz wejdziesz to utkniesz do śmierci :D

Gość gość
Universum możesz zrobić dwojako, a właściwie trojako ;p 1) kupujesz cieciorkę, miksujesz, do tego dodajesz zmiksowane buraki, oczywiście ugotowane ;) 2) kupujesz gotowy hummus naturalny i mieszasz ze zmiksowanymi burakami. 3) kupujesz gotowy hummus buraczkowy, który niestety jest bardzo ciężko dostać, a jak już to w malutkim pudełeczku. Osobiście polecam opcje nr.2

Gość gość
Universum Szeryfie kafe to bagno raz wejdziesz to utkniesz do śmierci smiech.gif x Nie dam się :p pójdę na odwyk, na ...... inne forum :D

Gość gość
Dobra ja się stąd zwijam, bo robie kulinarny spam w nie swoim temacie. Sorry.

Najbardziej mi pasuje punkt pierwszy. Mam 2 puszki ciecierzycy na parze :D to tylko buraczki zrobić do tego,blender też mam :D jak zrobię to przyjdę sie pochwalić. A jak tam Twoje plony? :D Matka Boska podrzucił byś mnie to oddam w postaci szarlotki :D o ile Szeryf nie zarekwiruje :D

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Szeryfie czemu sie kryjesz pod pomaranczką ? jezyk.gif tropisz alimenciarzy ? x Pod pomarańczowym, bo działam incognito i w cywilu ;p

Gość gość
Universum dziś A jak tam Twoje plony? smiech.gif x Wszystkie (dowody) już zebrane, posegregowane, opisane i opatrzone metkami z datą. xxx o ile Szeryf nie zarekwiruje smiech.gif x Jak będzie przekroczony poziom cukru, to rekwiruję!

Gość gość
matka boska bajkowa dziś Universum dobrze prawi smiech.gif zostan szeryfko, lubie kobiety w mundurze jezyk.gif x Skąd pomysł, że jestem kobietą? .... i że mam mundurek :D

A to, że pospamujemy to nic złego najwyżej Matka Boska będzie zmuszony założyć nowy temat jak ten zarekwirujesz :D I tak zaraz padnę :( 22:01 ja wykablowałam :D pierwszy konfident IV RP