Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moge pisac na kafeterii tylko z telefonu a z komputera nie

Polecane posty

Gość gość

Ktos tez tak ma? Jak pisze z komputera, to po prostu nie wysyla napisanej wiadomosc, strona sie przeladowuje ale tekst pozostaje w okienku wpisywania tresci, tylko, ze kolor zmienia sie z czarnego na szary. O czym to swiadczy?

Gość gość
A ja mam wlasnie tak na telefonie a na komputerze jest lepiej

Gość gość
A próbowales założyć temat z kompa?

Gość gość
Mi wlasnie na kompie sie udaje zalozyc temat a na telefonie nie da rady dziwne moze jakies aktualizacje systemu sa potrzebne

Gość gość
Zakladanie tematu z komputera tez nie dziala. Juz myslalam, ze to blokada (nieuzasadniona) mojego numery ip, bo z tabletu podlaczonego do tego samego wifi tez najczesciej nie dziala ale nie zawsze. Z tabletu ma widzimisie-raz dziala a raz nie. A tablet jest tylko wifi i zawsze w domu w tej samej sieci. Wiem, ze w tematach nie mozna chyba uzywac polskich liter ani znakow specjalnych ale nawet mimo ich nie uzywania, nie dziala z domowego routera.

Gość gość
zresetuj przegladarke, usun dane przegladania cookies itp i powinno smigac, czasami kafe tak zapycha przegladarke

Gość gość
gość dziś Zakladanie tematu z komputera tez nie dziala. Juz myslalam, ze to blokada (nieuzasadniona) mojego numery ip, bo z tabletu podlaczonego do tego samego wifi tez najczesciej nie dziala ale nie zawsze. Z tabletu ma widzimisie-raz dziala a raz nie. A tablet jest tylko wifi i zawsze w domu w tej samej sieci. Wiem, ze w tematach nie mozna chyba uzywac polskich liter ani znakow specjalnych ale nawet mimo ich nie uzywania, nie dziala z domowego routera. x No właśnie też brałam pod uwagę blokade ip, ale jesli to nie w tym problem, to próbuj tak: wyczyść cleanerem kompa, albo zmień przeglądarkę.