Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hennamia

Jak go znowu zainteresować sobą ?

Polecane posty

Gość Hennamia

Pokazałam za szybko swoje uczucia i chłopak zwiał. Chciałabym go znowu zainteresować sobą, ale jak? Będziemy na tej samej imprezie i chciała bym zmienić jego podejście do mnie. Jak to rozegrać?

Gość gość
Nic nie rozgrywaj. Zostaw to i tyle.

Gość Hennamia
To jest na pewno zdrowsze, ale chyba każda tak miała, że chciała jeszcze powalczyć

Gość gość
Przecież uciekł. Tu nie ma o co walczyć. Będziesz go gonić? Znienawidzi cię. Nic już nie rób.

Gość Hannemia
Może powiedziałam zbyt dosadnie, ze ,,uciekł " Nadal jest tyle zainteresowanie szlag wzioł. Zepsułam pare rzeczy nie pokazując mu zainteresowania, a potem za dużo znowu. No nic może faktyczne to nauka na przyszłość

Gość gość
Nawiąż z nim kontakt ale taki "w neutralnym tonie". Nie okazuj, że Ci na nim zależy ale też nie bądź chłodna i obojętna.

Gość gość
dlaczego miałby ją znienawidzić? Jak jej zależy niech próbuje. A w ogóle autorko jesteś w jego typie? Czy może chcesz mu ten 'typ' siłą natłuc na stałe do łba? :D

Gość Hennamia
Oczywiście, ze jestem nawet za mną biegała, a potem ja biegałam za nim :D

Gość gość
Biegają uciekają....zawody sportowe :P

Gość Hennam
No coś mi się zdaje, ze to tak wyglada. Chyba poprostu nie możemy się zgrać w czase :D chciała bym już gola ;.; No co zrobić wychodzi jak zawsze

Gość gość
Nawiązać kontakt tak jak to ktos wcześniej napisał, to znaczy że jesteś zainteresowana jeśli coś zepsułaś w ten sposób można naprawić

Gość Hennamia
Teraz wiem powinnam do niego podejść ,,naturalnie'', ale tez za bardzo nie wiem jak. Przy nim to wgl nie wiem co powiedzec.

Gość gość
Samo zblizenie się w jego kierunku da mu sporo myślenia

Gość Hennamia
Ja już trochę sama nie wiem Bo kiedy ostatnio się widzieliśmy była między nami niefajna atmosfera, a on tak bez niczego poklepał mnie po głowie nawet się nie odezwał. Potem ja go poklepałam, a jak do niego napisałam to nic nie odpisał :/ (samej dziwnie mi się pisze o klepaniu po głowie)

Gość gość
Daj mu spowrotem ta niepewność co do Twoich uczuć i najlepiej jak na tej imprezie pokażesz się z kumplem, będziesz tańczyć z innym, rozmawiać z facetami przy czym nie olewaj jego, z tym,, twoim" też rozmawiaj, bądź miła ale nie okazuj ci zależy, bądź neutralna podejdź do niego na luzie, jak do kumpla, nie poruszaj tematu dotyczącej waszej relacji. Na facetów dobrze działa jak widzą że mają konkurencję, że ktoś inny się Tobą interesuje. Wprowadź odrobinę niepewności spowrotem, zobaczysz że podziala

Gość gość
Większość facetów jak widzi dziewczynę z innym facetem, to zniechęca się jeszcze bardziej i odpuszcza. Te powyżej "rady" to brednie. Najlepiej bez gierek, bez udawania głupawego babskiego - pogadaj z nim.

Gość gość
Tyle że widać że ten facet lubi gierki... Gdyby nie był graczem to cieszyły się jakby ona okazała mu ze jej zależy, a tak widać że on lubi tylko gonić króliczka, a jak króliczek daje się załapać to mu się nudzi. Możliwe że ma tak z każdą z laska, czyli na żadnej nie zależy mu tak na prawdę, chce tylko zaliczać lub podbudowywac swoje ego. Taki typ

Gość gość
Nie ma to jak "zanalizować" chłopaka po dwóch zdaniach na forum :) A może było tak, że skoro ona go najpierw olała, to on teraz olał ją, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie?