Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apello

Apel do kobiet wrzucających swoje fotki do internetu

Polecane posty

Gość apello

Przestańcie tak emanować swoim ciałem, bo to jest chore! Robicie z siebie prostytutki i potem dziwicie, że facetom tylko o jedno chodzi i traktują was jak, no zgadnijcie? Same to powodujecie. Dziubki, dekolty, wypięte d**y, w mini spódniczkach albo szortach, żeby odsłaniać jak najwięcej.

Gość gość
Po pierwsze - epatować, a nie emanować, geniuszu za dychę. Po drugie - podobne do twoich poglądy wykazują gwałciciele - "no, bo przecież miała krótką kieckę/duży dekolt/robiła dzióbek, więc sama się prosiła". Co za patafian :O.

Gość apello
Nie pisz o gwałcicielach tylko się zastanów nad sobą i specjalnie napisałem emanować by zobaczyć, która pierwsza się przypierdoli. Oczywiście poprawiać innych to już tak, tylko nie siebie. Kobieta, która wypina nagminnie dupę, ma o sobie wielkie mniemanie, wszystkich w dupie i zero refleksji.

Gość gość
No, ja rzeczywiście mam cię w d***e, to fakt. I nie pieprz, że specjalnie napisałeś, głąbie :D. Idź z tymi mądrościami na forum Terlikowskiego. A tak w ogóle niech zgadnę - twoja mizoginia (sprawdź sobie w wikipedii, co to oznacza, bo nie sądzę, żebyś wiedział) zapewne wynika z tego, że żadna laska nawet nie chce napluć w twoją stronę, więc wylewasz gorzkie żale w sieci.

Gość gość
Też nie jesten za tym, kobiety wrzucając takie fotki nie mają do siebie szacunku bądź wyglądem chcą zatuszować swoje wady. Aczkolwiek nic mi do tego, każdy robi co może by podkreślić swoje zalety :)

Gość gość
Ja już z tobą skończyłem.

Gość gość
Dla mnie normalne podkreślanie swoich zalet to jest makijaż, kobiece ciuchy i umiar w tym wszystkim, a nie pokazywanie z bliska dziubków, cyców i dup.

Gość gość
Kobiety chca byc pozadane a nie kochane nikt i nic tego nie zmieni. Kobiety to szmaty i tak sie zachowuja.

Gość apello
Taa będą pożądane, chyba na jedną noc. Wszędzie dookoła roznegliżowane laski i łatwe w dodatku. Jak już są tak sprzedajne, to mogłyby chociaż zakumać ile jest warta ZMYSŁOWOŚĆ czyli podkreślanie/przysłanianie wdzięków, a nie wywalanie ich w całej krasie.

Gość gość
Każda kobieta chce być modelką tak już mamy :-), i tak jak wy macie że, lubicie meczyk piwo czy zmieniać kobiety/samochody :-D Pozwólcie kobietom być takimi jakie są, to może zaczną widzieć w was ludzi :-):-) To takie proste jak drut.

Gość gość
W*********j wypięta srako i nie namawiaj innych do pozostania w tym syfie.

Gość gość
Dlaczego mężczyźni zazdroszczą kobietom że robią co chcą ,z kim chcą co wam do obcych kobiet? I żeby nie było ,nie wklejam takich fotek ale też nie oglądam jeśli nie odpowiadają mojemu gustowi ! A jak przypadkiem popatrze to sie powinieneś ale też i podziwiam odwagę i sexappel !!!!

Gość gość
19:43 Nie jestem wypięta sra ..

Gość gość
apello. ale z czym masz problem, one to robią nie ty więc skąd taki skret jelit i ból pupska, na twoją reputacje to nie idzie, te które tak robią są dorosłe i odpowiedzialne za swoje czyny. Ich sprawa, nie twojego poczucia moralności

Gość gość
Jestem kobietą i mnie te kobietki generalnie śmieszą ale czasem naprawdę podziwiam ich za odwagę :-) Ale niczym mnie nie ranią to dlatego nie zwracam uwagi na to.

Gość apello
Tak, Was nic nie obchodzi, typowe pokolenie instagramowych fotek i p****li.

Gość gość
apello ale tym tematem i tym jak to przeżywasz, to właśnie sam udowodniłeś, że to ty jesteś pokoleniem instagramu. Że siedzisz tam, przeglądasz te fotki i krew cie zalewa. Widzisz, ja nawet na insta nie wchodzę, ani na żadne tego typu stronki i mam na to wywalone co dziunie robią, bo nawet tego nie oglądam.