Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko pedały i krypto pedały chodzą w rurkach

Polecane posty

Gość gość

Facet w 100% hetero nie założy czegoś takiego na siebie

dzisiaj wiekszosc mlodych tak chodzi ubrana taka moda i nie ma nic wspolnego z orientacją a takie glupoty moze pisac tylko bezrobotny dziad ktorego nie stac na nowe modne jeansy

Gość gość
większość młodych? Chyba większość gimbazy lub jakieś licealne emo :D Większość ludzi w wieku 20-30 lat chodzi w normalnych spodniach lub lekko szerokich. Obcisłe rurki wyglądają pedalsko i nie pasują facetom hetero :O

Gość gość
No ja jestem anty. Na przekór ubieram najszersze baggy jakie się da i zawsze patrzę z byka swoją owłosioną gębą na tych pedałków. To zabawne jak schodzą mi z drogi z głowami w podłodze. Chyba wtedy sobie uświadamiają, że wyglądają co najmniej nie męsko :)

Gość gość
Jestem kobietą i też uważam rurki za niemęskie :O Prawdziwy facet chodzi w luźniejszych spodniach a nie jakichś jajkogniotach 🖐️

Gość gość
Uważam że jest bardzo dobry pomysł jak się spotkamy w tym tygodniu do wybrania i po prostu jestem na miejscu wchodzę do jakiegoś pomieszczenia i nie zawierają słowa o której będziesz miała ochotę. Głównie tylko nie mam pojęcia jak bardzo mnie cieszy się największym problemem dla wszystkich.

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą i też uważam rurki za niemęskie pechowiec.gif Prawdziwy facet chodzi w luźniejszych spodniach a nie jakichś jajkogniotach lapka.gif X A prawdziwa kobieta chodzi w spódnicy a nie spodniach...