Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupki czemu płacicie księdzu

Polecane posty

Gość gość

za wszystko? jesteście debilami bez mózgu. ksiądz ma obowiazek przeprowadzić sakramenty tak czy siak.po chuj dajecie mu za to kasę głąby! wy ich tego nauczyliscie! tego złodziejstwa, żebrania i domagania sie od was pieniedzy za kazdy gest jesteście kretynami.

Gość gość
Zostaw ich niech płacą . Niech wyrzucają forsę przez okno dla wnuczka . Co to cie obchodzi jak są debilami .

Gość gość
Ja nie płacę. Wyj****e mam na to wszystko.Gdy umrę niech mnie dziecko spali i wysyłkę w lesie który kocham.Niema płacenia Za dziurę, muszę, style i pomnik.Nie!

Gość gość feministka
Też nie wiem czeu, ja wolę dać do puszki na marszu KODu niż dla faceta w czarnej sukience

Gość gość
No to jest żałosne. .. Gdy ksiądz powie że ślub da za 600zl Od razu wp*****l mu i stamtąd wyjść, może jak się mu p**********i to coś zrozumie

Ostatnio rozmawiałam z pewną babka i jej przyjaciółka postanowiła odejść z kościoła po ostatniej mszy na której ksiądz namawiał do zamawiania( i oczywiście zapłacenie za to)mszy za dusze zmarłych bo te przychodzą na plebanię i o to proszą :D

Gość gość
ksiądz też musi z czegoś żyć. Takie poświęcenie dla ludzi i zero wdzięczności. Łotry z was.

Gość gość
Rozsypywanie prochów jest karalne

Gość gość
Skoro kochasz ten las i wiele razy tam byles to twoje dna dawno tam juz jest , wlosy itp. Po co prochy twoje rozsypywać? Co ci to da?

Gość gość
Pogrzeb ze wszystkim kosztuje 10 tys

Gość gość
Ksiądz nie musi żyć z tacy. Przecież Państwo płaci księża za wszystko plus maja z tacy dodatkowe pieniądze.

Gość gość
13:52 Ksiądz ma normalną wypłatę z kuri ty nie oświecony baranie.Dowiedz się jak wygląda ich swiat.A potem zacznij p******ic

Gość gość
Żyją sobie jak krolowie Dziwki na noc do domu zamawiają, mają gosposie z naszej kasy,jeżdżą na wakacje ,i mają jedne z nsjpepszych samochodow.Dzieki wam:)

Gość gość
Ksiądz musi żyć jak pan i żebrakom nic do tego. Nie każdy jest w stanie tak się poświęcić żeby nie spółkować z kobietami, coś im się za to należy! Bogaty ksiądz to dobry ksiądz, taka jest hierarchia w społeczeństwie. Ksiądz musi być bogatszy niż piekarz, murarz, kierowca czy inny przedstawiciel plebsu.

Gość gość
Na Youtube jest wiele filmów które są żałosne z ich udziałem. Najlepsze są te gdy relacjonuje ktoś jak w dwa dni zebrał łącznie 6tys w kościele. Niezła kwota.A ludzie jak te barany -haha dosłownie,biegną im z pieniedzmi w zębach

Gość gość
Ja daje symboliczny grosz na tace raz na 10 lat jestem w kosciele ;) zbyt wiele na mnie nie zarobili

Gość gość
A co was to boli ze mają 3,4 tyś na dzień.Idźcie zapracować!