Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z waszej perspektywy jak uwazacie warto sie bylo urodzic?

Polecane posty

Gość gość

moim zdaniem nie wiecej zlego przezylam niz dobrego

Gość gość
Nie,bo ludzie to idioci. Na każdym kroku Cię wkurfiaja,podnoszą ciśnienie. Gdyby nie było na to paragrafu to już dawno wachaliby kwiatki od spodu.

Gość gość
Ale masz duszę i życie wieczne.

Gość gość
gowno a nie dusze w bajki nie wierze

Gość gość
no to wspolczuję takiego życia...

Gość gość
Broken bo ty sie w filozofie bawisz

Gość gość
Nie warto! Juz probowalam to przerwac ale sie nie udalo i teraz zyje w tym syfie jak sie otumanie alkoholem to jeszcze da sie zniesc

Gość gość
Oczywiście, że NIE. Żałuję każdego dnia przeżytego na tym świecie. Za dużo idiotów, zła, wyzywania się na każdym kroku, nienawiści, przemocy. Rzygam tym wszystkim. Brak szacunku do kobiet, osób starszych. Tylko jedzenie, książki i dobre filmy trzymają mnie jeszcze na tym świecie. Nic ani nikt poza tym.

Gość gość
Nie warto wlasnie odeszlam od meza w ciazy to moja pierwsza ciaza musze dziecko zostawic w szpitalu a malzenstwo uniewaznic.Maz nie chce mi dawac pieniedzy na moje potrzeby tylko czestowal mnie groszami co zbieralismy przed kosciolem.

Gość gość
Tylko jedzenie, książki i dobre filmy trzymają mnie jeszcze na tym świecie. Nic ani nikt poza tym. x ,mnie jeszcze glownie muzyka, moje zwierzaki i kilka osob

Gość gość
Mam silne poczucie, że chciałabym się nigdy nie urodzić, nigdy nie istnieć. Czasami nagle nachodzą mnie myśli "powinnam się zabić" i chociaż pamiętam, że w swoim czasie przeżyłam też szczęśliwe chwile to reasumując nie, nie warto było się urodzić.

Gość gość
Jakbym się nie urodziła to bym nie wiedziała czy coś mnie omija, więc to nie miałoby tak naprawdę sensu. Póki co moje życie jest spoko (a dzieciństwo miałam mega spierdolone), jednak ogólnie ludzkość oceniam bardzo źle - ludzie sieją wszędzie zniszczenie i cierpienie. Więc powiem tak - nie byłabym zła gdybym się nie urodziła, ale skoro tu jestem to staram się by jakoś przeżyć to dobrze.

Gość gość
" Ale masz duszę i życie wieczne. " To dość kiepska ta dusza skoro do powstania potrzebuje seksu dwóch ziemskich stworzeń. Bo bez tych ziemskich stworzeń i aktu spłodzenia nie ma Twojej duszy, co nie?

Gość gość
Ale bachorów to pewnie natrzaskaliście, nie ? :O

Gość gość
gość dziś nie natrzaskalam jestem autorka tematu i nie mam dzieci jestem sporo po 30stce

Gość gość
gość wczoraj gowno a nie dusze w bajki nie wierze x tez kiedys tak mowilam :)

Gość gość
nie warto zaluje kazdego przezytego dnia 90 procent to ciezka praca, rozne nieszczescia, tragedie 10 procent to chwile szczescia

Gość gość
jak sobie pomyśle o starości ... to nie warto Już jest zle , a co będzie w wieku 70 lat ?

Gość Grzesiek55
Ja się cieszę, że moja mama urodziła 3 dzieci, teraz to dla niej procentuje - wszyscy o nią dbamy teraz. Opieka nie jest tak uciążliwa, jak gdyby miała np jedno dziecko. Ma problemy po urazie biodra i powoli wraca do sprawności. Zapewniamy jej bez problemu rehabilitacje i odpowiednie żywienie (tutaj bardzo pomogła zmiana na lekkostrawne posiłki, dużo zup, ale z dodatkiem nutramilu dzięki czemu ma dodatni bilans kaloryczny i zyskuje siły).

Gość gość
nie bachorów tylko dzieci SZMATO P********A potem sie dziwi , że nikt jej nie szanuje jak sama k***isko ma taki rynsztok w ryju j****a małpa :-o

Gość gość
uważam, że rodzice łaski mi nie zrobili, że mnie urodzili, przecież robienie mnie to było dla nich przyjemnością, bo nie powiecie, że seks nie jest przyjemny, chcieli mnie mieć to mają, ale równie dobrze by było gdyby mnie nie zrobili. Po co żyć na tym świecie i się męczyć. Nie widzę żadnej w tym logiki

Gość gość
wolałabym się nie urodzić