Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Omamła mnie seksem a jak już przepisałem na nią mieszkanie

Polecane posty

Gość gość

to mnie kopnęła w d**e!! k***a mać a jeszcze pare miesięcy temu to bym sobie dał ręke uciąć że to najporządniejsza kobieta na świecie, ja piertole 2 lata mnie mamiła, 2 j****e lata dążyła tylko i wyłącznie do tego by przejąć moje mieszkanie a ja k***a głupi je na nią przepisałem zabijcie mnie, jestem totalnym frajerem śmieciem

Gość gość
dodam że to mieszkanie to szałas na hali

Gość gość
I kto ci tu w to uwierzy. Slabe provo.

Gość Podobniejakty
Nie zazdroszcze.. 4lata temu przeszlem zupelnie identyczną sytuacje z tym ze w niemczech.. myslalem ze sie pochlastam. Zmienilem kraj,odbilem sie od bagnistego dna,znalazlem nową kobiete z ktora mieszkamy razem a obecne mieszkanie jest WSPOLNE. Wszystko w nim placimy na pol.

Gość gość
Podobniejakty i co nie boisz się że ta cie też zrobi w ciula?

Gość gość
Do 19:40- obys kańciaty hu. ju nigdy nie znalazl sie w takiej sytuacji. Ale co ty mozesz o zyciu wiedziec bedąc mlodocianą sraką ktorej starzy pod nos podtykają wszystko,ot typowy mlody homos ktory jedyną atrakcje w zyciu ma to trzepanie kapucyna na plakat pilkarza Ronaldo

Gość gość
Przykre ale jak mogles przepisac na kogos swoja wlasnosc nie czaje.. Ja bym na nikogo nic nie przepisala a mieszkania to juz szczegolnie.. Wspolczuje

Gość gość
19:51- jak juz napisalem-tu wszystko mamy na pól. Zabezpieczylem sie na wypadek podobnej sytuacji w miare racjonalnie. Ale po tych kilku latach widze ze to ona raczej wiecej pompuje kasy we mnie niz ja w nią,czasem az mnie to krepuje bo odbiera mi to gdzies męską dume ale z drugiej strony swoje ego odstawiam na bok i bacznie sie przygladam. Ps.jednym z warunkow wspolnej umowy wynajmu jest to iz ja jestem glownym najemną,partnerka natomiast jest zobligowana do regularnych platnosci w kwocie 50% 27-go kazdego miesiaca. Przez te kilka lat ani razu nie padlo z jej strony haslo o aneks do umowy. Nawet o tym nie wspomniala w zartach itd. Wiesz nie kazda kobieta zasluguje na miano naciagaczki,mozliwe ze trafilem dobrze,ale o tym bede mogl sie dopiero wypowoedziec po 20-30latach wspolnego pożycia

Gość gość
gość dziś kanciaty chu.. to cie robił id.i.o.to nie musisz sie o mnie martwić bo ja sie nighdy nie znajde w takiej sytuacji. Wiesz dlaczego? Bo mam mózg i go używam :P

Gość gość
Nie łam się, potraktuj to jako zapłatę za seks. W koncu tej kobiecinie co ci dawała dziury też sie coś za to należao :D

Gość gość
19:58 myślałam ze kupiliście mieszkanie wspólnie, płacenie na pół przy wynajmie to żadna nowość, wiele par tak robi. Ale ze ci sie chciało to az w umówię zaznaczać, ze kobieta ma te 50% płacić hehe ;)

Gość gość
19:58 myślałam ze kupiliście mieszkanie wspólnie, płacenie na pół przy wynajmie to żadna nowość, wiele par tak robi. Ale ze ci sie chciało to az w umówię zaznaczać, ze kobieta ma te 50% płacić hehe oczko.gif jj musiau zaznaczyc swoją "męskość" huehuehue