Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro lece samolotem przeokropnie sie boje

Polecane posty

Gość gość

ma byc duze zachmurznie w Gdansku i wiatr od 40-701 km /h boje sie ze juz nie wroce do rodziny do dzieci , jestem sparalizowana strachem

Gość gość
do 70 km/h oczywiscie na dodatek lece poznym wieczorem , bedzie ciemno :(

Gość gość
no i czego tu oczekujesz ?

Gość gość
Wyluzuj. Pomyśl sobie ile samolotow startuje i laduje dziennie na świecie o kazdej porze roku. Myslisz ze wszedzie swieci slonce i jest idealna pogoda?

Gość gość
A jak jestes tak zdygana to mozesz jechac pociagiem? Zalezy gdzie lecisz.

Gość gość
gość dziś no i czego tu oczekujesz ? x nie wiem czego oczekuje , siedze przy kompie , nie jestem spakowana i mam lzy w oczach

Gość gość
nie moge jechac pociagiem , jedyne wyjscie to prom ale przy takiej pogodzie tez nie bardzo

Gość gość
Daj spokoj. W gdansku czesto wieje. A jakos zaden samolot sie nie rozbil.

Gość gość
no chyba zostane ale przepadnie mi wazna sprawa u notariusza :(

Gość gość
wiem ze w Gdansku wieje czesto , pochodze z Gdanska z Zabianki ale jutro ma byc mocny wiatr

Gość gość
Jak będzie duży wiatr to nie poleci a jak będzie mógł lecieć i będzie wiało to chwile potrzesię i to wszystko.2 razy w miesiącu latam o każdej porze roku i różnych warunkach atmosferycznych .Nie ma się czego bać .Możesz sobie wypić meliske a najlepiej tabl ziołowa no i szerokiego nieba.

Gość gość
A i powiem Ci ze ja też latam z Gdańska bo jestem z Chełmu i po części tez z Żabianki z Pomorskiej a latam do Norwegii a tam też wiecznie wieje i jest do przeżycia .Nie bój się będzie dobrze.

Gość gość
a może jest możliwość aby ktoś z Tobą leciał jak sama się boisz, albo przesuń lot na inny termin.

Gość gość
Lece z przyjaciolka i jej mezem ale co to da , beda mmnie trzymac w ostatnich chwilach zycia ?

Gość gość
Ja tez nie lubię latać jak wieje solny wiatr. Jutro ma wiać bardzo mocno. Na szczęście przy starcie to mało istotne, samolot po chwili jest ponad chmurami. Gorzej z ładowaniem, bo schodzenie na ziemie trwa i trwa trwaaaaa :-(

Gość gość
No wlasnie te ladowanie :) dlugie , trzesace sie i w ciemnosci , strasznie sie boje tego wiatru , tego ze nami zatrzuci , gibniemy sie i srut na ziemie , osieroce dzieci Boze drogi !

Gość gość
Spokojnie gdzie lecisz jutro z tego Gdańska ??

Gość gość
Jaj ty się tak boisz to weź siedz z ta przyjaciółka i gadajcie cały czas albo lepiej weź sobie słuchawki i ulubiona muzykę aby zagłuszyć wszystkie dźwięki z silnika .

Gość gość
Autorko walnij sobie kielona na droge i serio wyluzuj. Piloci tez maja rodziny. Jak bedzie beznadziejnie to najwyżej odwolaja lot. Ja kiedys lecialam z okecia i takiej burzy i ulewy w zyciu nie widzialam. Postalismy na plycie lotniska z 40 min. Jak sie sytuacja uspokoila ( ale nadal padalo i grzmialo) wystartowalismy ale przysiegam ze byl to najlagodniejszy start jaki przezylam.

Gość gość
Ja jutro laduje w Gdansku , laduje w tym cholernym wietrze i to w ciemnosciach

Gość gość
Nie moge sie przyznac jej ze sie boje bo ona wtedy jest zlosliwa , ostatnio lecialysmy z Grecj i mowie do niej ( nienawidze latac samolotami ona to wie ale nie wie jak duzo mnie kazdy lot kosztuje , kiedys dostalam ataku paniki i nie moglam oddychac , stewardesa mosiala mnie przesadzic i siedziec ze mna) no wiec mowie do niej , mam ipada w duzym bagazu i zapomnialam go wylaczycz a ona sie na mnie spojzala i mowi , no teraz to juz za pozno , jak sie rozbijemy to twoja wina

Gość gość
Ojej przepraszam za bledy , w panice byki wale :(

Gość gość
Ta przyjaciółka to z nazwy ? Bo chyba kogoś takiego przyjacielem nazwać nie można... Autorko nie zazdroszczę ladowania

Gość gość
A weź ty się pierdolnij autorko myślałam że pierwszy raz lecisz bo musisz a tutaj latasz na wycieczki a chyba to nie mus wiec nie panikuJ.

Gość gość
Latam na wycieczki owszem i za kazdym razem sie boje , to ze latam nie uczynilo jeszcze ze pokochalam latanie , ograniczam sie tylko do Europy a moglabym leciec i do ameryki i do azji ale to juz ponad moje sily , moj lek bardzo mnie ogranicza , dlatego latam maxymalnie 4 godz i raczej latem i wiosna zeby unikac zlej pogody . W to lato lecialam w ciagu 5 tygodni 6 razy

Gość gość
No i k***a dalej bredzisz .

Gość gość
A mnie to podnieca, jak samolot się rozpędza, wznosi, jak czuję ciepło w głowie...☺

Gość gość
Ja Cię autorko rozumiem.