Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest z tymi zasadami religijnymi?

Polecane posty

Gość gość

Kto ma rację? KK i jego wymogi, czy Biblia sama w sobie?

Gość gość
kosciol katolicki to religia sama w sobie, to nie jest chrzescijanstwo tylko zło

Gość gość
Malo kto przestrzega zasad kościelnych ,ludzie chodzą do kościoła z przyzwyczajenia i dla sąsiadów, a w kościele same k... I złodzieje i to sie sprawdza znam osobiście takich co siedzą w pierwszych ławach a jak wyjdą to za drzwiami obgadują sąsiadów i kombinują co i gdzie zaj.bać

Gość gość
noe niestety nauki kk wywodza sie z z pisma sw i zacznij czytac pismo sw najlepiej na głosno i minimum 30 min a pros ducha sw Duchu Święty, który oświecasz moje serce i mój umysł dodaj mi ochoty i zdolności, aby nauka zawarta w Twoim Słowie, była dla mnie pożyteczna w życiu doczesnym i wiecznym Przez Jezusa Chrystusa Pana naszego. Amen

Gość gość
to grzesznicy potrzebuja jezusa a nie sprawiedliwi < List św. Jana 1:8-10 > “Jeśli mówimy, że nie mamy grzechu, to samych siebie oszukujemy i nie ma w nas prawdy. Jeżeli wyznajemy nasze grzechy, Bóg jako wierny i sprawiedliwy odpuści je nam i oczyści nas z wszelkiej nieprawości. Jeśli mówimy, że nie zgrzeszyliśmy, czynimy Go kłamcą i nie ma w nas Jego nauki.

Gość gość
Religia jest potrzebna człowiekowi

Gość gość
Gdyby nie religia to czlowiek padł by psychicznie

Gość gość
18 '11 taaak , od zawsze jednak nurtuje mnie pytanie dlaczego Bóg się nie odezwał jak podczas wojen mordowano i katowano niewinnych ludzi

Gość gość
Gdyby nie religia ludzie zyli by jak zwierzeta ,i dymające jedną samice w 5ciu:-P

Gość gość
18:24 wlasnie, tez chce to wiedziec :) Prosze nam wytłumaczyć

Gość gość
18:26 hahahah wlasnie tutaj tez mysle tak samo :)

Gość gość
Poniewaz ma nadzieje ze jak juz nie bedzie nadziei to wlasnie taka pozostanie na koncu ;) jak ludzie zawiodą to zostanie nadzieja na Boga :) ;)

Gość gość
Ale gdy napisales o tej wojnie to tez pomyslalam gdzie wtedy byl ten stwórca. Dlaczego pozwolił tyle cierpiec Znikąd pomocy

Gość gość
Dlaczego na ziemi jest zle ? Czy tu jest pieklo ? Tak jak mowia?

Gość gość
Te bajanie o piekle są dla ludzi aby się cale życie czegos bali i placili klerowi na tace za odpuszczenie grzechów. Czlowiek nakradnie nagrzeszy przelec***anienkę później sie wyspowiada da na tace i już jest wszystko w porządku dlatego w kościołach siedzą najgorszego sortu ludzie , zawistne stare prukfy ,zdrajcy, puszczalskie i złodzieje, kiedy jeszcze chodziłem do kościoła to znalem ich bo mieszkałem w malej miejscowości dlatego juz nie chodzę bo nie mogli juz dluzej wytrzymać tej nieskończonej hipokryzji.

Gość gość
Zawistne stare prukwfy - prawda

Gość gość
Pamiętajcie o modlitwie, dobrych uczynkach i chodzeniu do Kościoła. Nie dajcie się propagandzie, która chce was oddalić od Boga i religii.