Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cipcie, jaką śmietane się daje do zupy bo nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Ugotowałem własnie zupę ogórkową, a nie wiem po jaką śmietane pójśc do sklepu, bo jest 12, 18 i 30 % obsatawiam, że nie kwaśna więc kremówka tzw? dobrze kombinuje ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
12 lub 18 będzie ok. :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie jestem cipcia, a dodaje zawsze piątnicę 18%.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dobra, lepiej zapytam google, bo wam nie wierze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na to do czego jest w takim razie ta 30% ? dobrze kojarze, że to jest ta kremówka ? czyli jak można się domyślić robi się z niej krem ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kato
ta 12 % nadaje się, żeby w niej rozciapciać np truskawki z cukrem, a tą 30 się ubija na sztywno i jest wtedy prawdziwa bita śmietana :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
sam jesteś cipcia ćwoku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
i czego chłopaka w konia robicie kafeteryjne kwoki ?? przeciez kwaśna się zwazy i porobia sie kluchy Słodka śmietane się daje kolego:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dokladnie daje sie smietane slodka 12 lub 18 moze byc w kartoniku np.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Oco kaman ? Przecież cipcie to tak pieszczotliwie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Daje się 10%, żeby jeszcze bardziej nie przytyć :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Przeczytaj skład na kartoniku, sorka ale to juz nie jest śmietana. Jeśli zupę robiłeś na wywarze mięsnym to daj 18%, jeśli na samych warzywach, może być i 30% byle nie za dużo. 12% średnio się nadaje do zup.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
gość dziś przecież 12 i 18 jest kwaśna, ja już nic z tego nie rozumiem :O nie możecie mi napisać jaką mam kupić tą śmietanę do jasnej Anielki ?? Zaraz wychodze, pojdę do osiedlowego sklepiku i powiem poproszę śmietanę do zupy, a was kicham. Do widzenia wypchajcie się:O:O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ale masz problem. Na opakowaniu jest napisane do czego jest śmietana. Pierwszy raz jesteś na zakupach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jem właśnie tą zupę, stoi 5 dzień w lodówce, ale jest jeszcze dobra :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja juz po dwóch dniach waham się czy zjeść zupę a ty po 5 :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nagotowałem w takim garze 10L a jeszcze jest pół, wiec jem bo mi szkoda to wylać do WC Myślę, że jeszcze dwa dni mi zejdzie, dam znać czy sie popsuła, ale na razie jest ok :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×