Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmieniam zdanie, nie chce sie zenic. Chce uprawiac seks bez zobowiazan dla zabaw

Polecane posty

Gość gość

Ktos tak ma? Kobiety rozczarowaly mnie do konca :( Nie zasluguja na nic wiecej jak tylko seks.

Gość Teppic No1
Każdy ma do tego prawo, ty również :) Co więcej, nikomu to nie ubliża.

Gość gość
Kilka kobiet cie oszukało i wykorzystało to teraz tak sie bedziesz mscil... nie badz dzieckiem. Lepiej poszukaj wartościowej niz bzykac pustaki które kazdy moze miec

Gość gość
wartosciowe tez sie pruja z kazdym

a co w tym dziwnego, skoro jesteś facetem? ogier się musi wyszaleć, zanim się go zaprzęże do jednej klaczy. widać jesteś jeszcze młody

Gość gość
gość dziś - nieprawda !!!

Gość gość
prawda, kazda kobieta sie puszcza jak puszczka

Gość gość
Pamietaj o prezerwatywie i korzystaj. Nie wierz, ze kobiety sie nie bawia. Tylko dostrzez, jak trafisz na odpowiednia

Gość gość
nie, no mam zawsze gumy, robie tez na wszelki wypadek posiew baktryjny raz na miesiac

Gość gość
Gardzę takimi facetami co tak robią. Jak można uprawiać seks bez miłości? Ohyda. A ja mam sposób na takich, daję nadzieję, doprowadzam ich do stanu że im portki rozrywa :P ale jedynie mogą się obejść smakiem :D jaki mam wtedy ubaw :D

Gość gość
19 28 tak sobie tlumacz, takie jak ty zaliczam po kilku randakach udajac niesmialego, nie opierasz sie mojemu urokowi

Gość gość
Większość facetów tak ma.

Gość gość
Kochany, ja nikomu nie daję :) ja daję tylko nadzieję :) i nauczkę :P a im dłużej trwa zabawa tym ciekawiej :D

Gość gość
hahahaah :( chybaze jestes dziewica :(

Gość belluś
Jakim pustym człowiekiem i bardzo niedojrzanym trzeba być by tak traktować kobiety. Szczerze mówiąc nie zasługujesz na poważny związek, bo takie podejście do życia jest po prostu dziecinne.

"Jakim pustym człowiekiem i bardzo niedojrzanym trzeba być by tak traktować kobiety. Szczerze mówiąc nie zasługujesz na poważny związek, bo takie podejście do życia jest po prostu dziecinne." 00 Powiedziałbym, że to bardzo dojrzałe podejście. W obecnym momencie mężczyzna z małżeństwa nie ma żadnych pożytków. Bo żona nic nie musi, a mąż tak. I to mąż ma p********e przy rozwodzie. Kobiety od zawsze dążyły, żeby mieć jak największą prawną przewagę Teraz urosło ona do takiego stopnia, że coraz więcej mężczyzn widzi, że gra jest ustawiona i nie ma co w nią grać.

Gość gośćonaaaaaaaa
śluby bez wzajemnej miłości są układami po coś więc nic nie mam do twojego podejścia autorze,gdyby nie jeden wyjątkowy miałabym takie samo

Gość gośćonaaaaaaaa
chociaż pewnie u nas i tak by była ta różnica że do seksu ktoś kto budzi ogień bo inne warianty mnie nudzą

Gość gośćonaaaaaaa
a żeby was podrażnić to powiem że nie ma co marudzić że to z krzywdą dla bab bo jak facet traci pracę albo zdrowie albo za mało zarabia itp to babski interes tu się kończy ,co to ma wspólnego z miłością?albo chłodna analiza czy partia odpowiednia ,a po rozwodzie mściwość i żer na kasę :-) tylko miłość ma sens ,wszystko inne to bagno

Gość gość
Autorze, a mężczyźni nawet na seks nie zasługują haha :P

Gość gość
Bardzo trafny wybór. Ja też ru/cham co się nawinie a małżeństwie nawet nie chcę słyszeć. Po co mi to?

Gość gość

Gość gość
k

Gość gość
Mnie też kobiety rozczarowały totalnie. I uważam, że nie zasługują nawet na seks.