Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można spać z dzieckiem w jednym pokoju

Polecane posty

Gość gość

To chore,zboczone,i nienormalne Dziecko ma mieć swój pokój ba nie,spać ze starymi Jak patologia

Gość gość
Właśnie. Masakra...

Gość gość
Żryj gó\wno i zdychaj na sepsę!!! Natychmiast!!!

Gość gość
Patologia tylko tak żyje. Współczuję ci ze takich znasz wogole

Gość gość
Ale o co chodzi? Czasem dziecko ma swoj wlasny pokoj ale lubi spac z rodzicami. A jesli nie spac to zasypiac albo przychodzic i sie wtulac rano. Nie widze w tym nic zlego, ze juz nawet nie uzyje sformulowan ktore tu padly...

Gość gość
O matko..serio ludzie śpią z dziecmi w pokoju? A co swojego nie mają czy jak? :O

Gość gość
Chodzi o to ze jeden pokój jest dzienny z telewizją, a drugi to sypialnia i stoi tam łóżeczko niemowlaka łóżko dziecka drugiego,i łoże rodziców wszystko w kupie.Obrzydliwe

Gość gość
Serio obrzydliwe? Ciekawe jak ty się wychowales/as.? Zapytaj rodziców. No chyba że w pałacu mieszkasz i masz 100 pokoi. My spaliny w jednym pokoju z dzieckiem. Córka miała swoje łóżeczko, my swoje. Mieszkaliśmy u teściów przez 1.5 roku i nie było innej możliwości. Teraz córka ma swój pokój. Nie widzę w tym nic obrzydliwego. Spanie w jednym. Pokoju z dzieckiem to wygoda dla matki karmiącej. A jak bobas śpi to nie ma przeszkód na seks. Masz jazdy jakieś...

Gość gość
Tak się składa że wynajmuje mieszkanie z trzema pokojami,kuchnią, łazienką. I nie porównuj czasów rodziców bo to było szmat czasu temu.Miałam swój pokój, nie spałam z rodzicami.To musi być bieda jak huj żeby spać w kupie

Gość gość
16:43 seks przy dziecku Powinni Cię leczyć I odebrać malucha.patologia

Gość gość
16.49 Hahahaha haha nie zesraj się. Co może pół roczny maluch będzie pamiętał takie rzeczy? Powaliło cię.

Gość gość
wyobraz sobie, ze mieslismy 3 pokoje a nie 100, i ja mialam swoj pokoj, a moi rodzice nie ****aja sie przy dzieciach bo to obrzydliwe

Gość gość
a ja kupilam mieszkani za gotowke i co bylo mnie stac na jednopokojowe i musze spac z dzieckiem i co jestem patologia bo noe mam kredytu by kupic mieszkanie dwu pokojowe

Gość gość
16.47 Wielu ludzi, żyje tak jak się żyło szmat czasu temu i nie zmienisz tego. Teraz mamy warunki o niebo lepsze bo mieszkamy za granicą ale przez chwilę byliśmy na łasce teściów i musieliśmy sobie radzić. Do tej pory w Polsce są rodziny co mieszkają po 5 osób na dwóch pokojach i co? Mają dzieci na dwór wystawić?

Gość gość
A ja się wychowywałam na dwóch pokojach, spałam z babcią prawie do 18tego roku życia i nie uważam się za patologie. Patologia to ty bo się wywyzszasz. Każdy żyje po swojemu o nie tobie to oceniać.