Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna może być z kobietą

Polecane posty

Gość gość

Która go nie pociąga fizycznie? Sorki za głupie może pytanie,ale mam dziwna sytuację. Od pół roku się spotykamy,od jakiegoś czasu mogę nazwać to związkiem. Facet jest bardzo czuły,opiekuńczy,przytula ,daje buziaki i tak dalej,ale nic z "tych"rzeczy. Kochaliśmy się jakiś miesiąc temu,pierwszy raz, od tamtej pory nic. Nie mogę powiedzieć,że jest obojętny,czasami mam wrażenie ,że puszczają mu hamulce,ale min.po jakimś drinku (nie tylko). Ale generalnie nie reaguje ,a przecież widzi,że nie mam nic przeciwko:). Czuję się trochę jakbym mu się narzucała i w ogóle dziwna sytuacja. On twierdzi,że przeszkadza mu mój współlokator. Nie wiem o co kaman. Macie jakieś opinie?

Gość gość
Po prostu przeszkadza mu współlokator, nie chce się kochać przy obcej osobie w mieszkaniu.

Gość gość
Serio. A co to za przeszkoda. Ja bym zaczęła myśleć,że faceta nie pociągam.

Gość gość
Kiedyś widziałam (chyba na http://www.womenshealth.pl/) galerię z gwiazdami, które są z mniej atrakcyjnymi osobami w związku. Kasy im nie brakuje, więc masz odpowiedź :)

Gość gość
Powyższej odpowiedzi nie rozumiem. Co ma jedno do drugiego? Nie jestem mniej atrakcyjna,przeciwnie. Nie rozumiem tego zachowania,może jestem za bardzo przyzwyczajona właśnie do meskiego zainteresowania. Również w tym zakresie. Seks zawsze był ważny w moich związkach. Tak czy inaczej zaczynam myśleć,że jego akurat nie kręcę :(

Większość ludzi uważa, że może mieć lepszego partnera. Także pod względem wyglądu. Taka skażona natura.

Gość gość
I dlatego koleś nie chce jej bzyknac? Bez sensu.