Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwazalam sie zawsze za gorsza i glupsza ale jak zrobilam testy IQ to zaczelam

Polecane posty

Gość gość

myslec, ze jednak wiekszosc ludzi skoro ma tylko 100 , a ja mam 120 to jednak przy mnie to glaby ;) Zreszta zawsze szybko sie uczylam, ale nie wiem czemu zawsze uwazalam, ze jestem nie dosc madra, nie dosc bystra... A teraz patrze na to inaczej ;) A byly to tez profesjonalne testy w poradni...

Gość gość
120? I uważasz, że to dużo?:P

Gość gość
A mnie moga wyjsc takie 160-180 i co z tego?

Gość gość
No wg statystyk dosc duzo skoro wiekszosc ludzi ma okolo 100. Moze nie jestem genialna, ale powyzej przecietnej, wiec wiekszkosc ludzi jest ode mnie glupsza i jakos teraz mi jest lepiej sie czuc wsrod ludzi jak mysle, ze jakis kretyn ktory mnie wkurzy pewnie ma okolo 100

Gość gość
wczesniej bym pomyslala, ze jestem od takiego kretyna gorsza, a teraz zaczelam patrzec na niektorych ludzi bardziej krytycznie i ze faktycznie wiekszosc z nich jest beznadziejnych z wygladu i zachowania i nie wiem dlaczego mialam przy nich kompleksy tak naprawde. Moze nie jestem idealna, ale teraz jakos cenie sie troche wyzej

Gość gość
120to miałam w gimnazjum

Gość gość
to pewnie i tyle masz teraz bo to nie jest tak ze IQ z wiekiem caly czas rosnie, wtedy wszyscy po 40-stce by mieli kolo 200...