Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hity i kity wyprawka dla niemowlaka!

Polecane posty

Gość gość

Kompletowanie wyprawki - czas start :) Moje drogie termin porodu mam na marzec ale już zaczęłam powoli kompletować wyprawkę. Powiedzcie tak z własnego doświadczenia co najbardziej się przydaje jeśli chodzi o ubranka tak powiedzmy na 1 rok życia malucha ? Z góry dzięki :)

Gość aabuenaa
Gratuluję :) Wiesz co u nas zdecydowanie najczęściej szły w ruch bodziaki i różnego rodzaju pajacyki. Na okres wiosenno-letni warto też zaopatrzyć się w jakieś t-shirty i szorty. Ja zawsze staram się takie ubranka kupować poza sezonem - jest sporo taniej :) Zerknij sobie chociażby do 5.10.15 https://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/szorty.html. Dobra jakość za przystępnę cenę. A wiadomo, że lista zakupów na początek długa to warto szukać tam gdzie jest nieco taniej :)

Gość Karolina31_2
Hej, też zostałam szcześliwą mamą w marcu :) przygotowania trwały dlugo, nie za bardzo wiedziałam co się przyda a ze mieszkam w malym miescie to i wybor byl kiepski. W koncu się zdecydowałam n zakupy na allegro, całej paczki ubranek od uzytkownika bajkowy-maluszek. Jakość jest super i cenowo uwazam, ze tez sie to oplaca :) do tego ubranka są takie sliczne, rozowe, kolorowe.. no piekne :)