Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYJĘ SKROMNIE PRZEZ CO JESTEM ALIENOWANY

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata i nie dbam o wygląd, mieszkanie, gadżety; wolę żyć bardzo skromnie i nie musieć pracować ale przez to ludzie mają mnie za dziada, chociaż czytam dużo książek, uczę się języków, biegam etc.

Gość gość
Twoje życie jest jednostronne i nie ma przyszłości bo po co tobie nauka języków obcych jak nie masz szns na podróże.

Gość gość
taaa a pracując od świtu miałbym czas na podróże... chodziło mi o pokazanie że się rozwijam mimo braku pracy; osoba niepracująca nie musi być nieudacznikiem

Gość gość
Jest urlop i zawsze można gdzieś wyskoczyć na wydłużony weekend np ten majowy, a poza tym jak zachorujesz to co z ubezpieczeniem zdrowotnym, twoje osoby niepracującej na daje poczucia bezpieczeństwa

Gość gość
Miało być- , osoby niepracujace nie mają poczucia bezpieczeństwa gdyż takie daje praca.

Gość gość
czyli to prawda że większośc ludzi myśli schematami, mam dom po dziadkach, wyjeżdzam na 2,3 msc za granice i żyje przez resztę roku z tego co zarobiłem i odpoczywam

Gość gość
Większość sami zarobili na własne m. a wyjazdy za granice są fajne i ja nie zamierzam z nich rezygnować.

Gość gość
2 tyg relaksu i potem harówka...

Gość gość
Póki co urlop trwa cały miesiąc, a do tego leczenie darmowe, co ty zrobisz jak zachorujesz

Gość gość
Skromne życie, a bezrobocie z wyboru, to inne rzeczy.. Gdybyś miał majątek do przepisania, to co innego, ale nikt cię nie doceni za dziadowanie z wyboru