Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kg mozna zrzucic w ciagu 15 tygodni?

Polecane posty

Gość gość

Za 15 tygodni mam 37 urodziny i chciałabym do tego czasu trche schudnac. Moge przejsc na diete tzn - zrezygnowac ze słodyczy - jesc co 3 godz - nie nazerac sie przed spaniem - wejsc na bieznie i maszerowac po 25 min 4 razy w tygodniu Wiecej z pewnoscia nie zrobie. Ile w ten sposob mozna zrzucic/ ?

Gość gość
Z 6 kg

Gość gość
nieiwele skoro zamierzasz sie opierdzielac

Gość gość
Realnie jest 5-7 kg. Najpierw waga poleci szybko potem będzie się stabilizować. Da się pewnie do 20 kg ;-) ale co łatwo przychodzi to wiesz

Gość gość
przeciez ona nie chce cwiczyc. sorry ale dietą nie zdziałasz wiecej jak 2-4kg

Gość gość
chce cwiczyc 4 razy po 25 min. Jestem matka wojki małych dzieci, pracuje, popołudniami przewaznie jestem sama w domu, nie dam rady wiecej cwiczyc.

Gość gość
Praktycznie tylko rezygnacja za słodyczy... Aż tyle ich jadłaś?obstawiam ze 2kg.

Gość gość
Marsz 25minut to ćwiczenia? To normalne życie.

Gość gość
Obudzilas się......

Gość gość
gość dziś 25 minut to samo warmer trwa, a gdzie praktyczne cwicznia? Mam *****iwe blizniaki, sutiduje i mam czas dla siebie. Jak ty marnotrawisz czas to az zsmiac sie chce. stara baba pod 40 a zycia nie ma ulozonego

Gość gość
Myślę, że 10 kg spokojnie. Dasz radę! Trzymam kciuki!!!

Gość gość
widocznie byle co studiujesz i to pewnie zaocznie. Bo na medycynie to ty chyba nie jestes :)

Gość gość
lekarski dzienny. od 8 do 16-18 mnie nie ma

Gość gość
Wstyd zeby 40 latka zapuszczona była. W takim wieku to juz w ogole nie schudniesz. Obudzilas sie po 40 latach zapuszczenia. masakra

Gość gość
tak, tak, jasne, pewnie e -learningowo , haha :)

Gość gość
no nie wiem skad wniosek ze zapuszczona jestem, nawet nie wiesz ile chce zrzucic. otoz waze 59 kg i jakbym schydła do 52 to juz mi wiecej nie trzeba. a dla mnie 40 lat to zaden wiek :)

Gość gość
7 kg w wieku 40 lat to jest BARDZO DUZO. po 20stce juz okropnie metabolizm spada, a ty sie obudzilas juz z reka w nocniku. Minimum 1.5h wycisku na silowni i max 3kg schudniesz.

Gość gość
aha, jasne, zazdrosnice:) Pozdrawiam!

Gość gość
A joooo mam Ci czego zazdrościć stara a glupsia

Gość gość
Mam 39l. W 1,5 miesiąca schudłam 7kg Regularne posiłki Zero słodyczy, cukier zastąpiłam miodem Posiłki niskotluszczowe, ostatni ok.godz. 19

Gość gość
haha w 1.5mca 7kg to jest głoodzenie + jojo po batoniku :D durne babki :D

Gość gość
smiac mi sie chce, wiekszosc kafeterianek : - - robi kariery w korpo albo kancelariach adwokackich itp - na silowni cwicza 5 razy dziennie min 1,5 godz maja min 2 dzieci, ktore zywia eki zywnoscia, nie daja zadnych slodyczy itp - oczywiscie gotuja super zdrowe obiady maja czysciutko w mieszkaniach - 4 razy w tyg myja podłogi , co drugi dzien odkurzaja - no i oczywiscie kino, czytaja tez duzo kaisazek, seks z mezem 5 razy w tygpo 1,5 godz Niech zyje wyobraznia!!!

Gość gość
nie eliminuje sie tluszczu tylko bialko, przede wszystkim nabiał...

Gość gość
gość dziś A ty nieszczęśliwa i sfrustrowana jesteś, że tak brzydko jedziesz autorce?! A stara baba to twoja babcia pod 70tke, a nie 37letnia kobieta :o

Gość gość
gość dziś Mylisz się, jem 5 małych posiłków dziennie i o dziwo, nigdy nie jadłam tak dużo jak teraz.. Kiedyś tyłam bo jadłam tylko 2 max 3 posiłki dziennie. Ale ja sobie nie odmawiam, tylko pilnuje by była minimalna ilość tłuszczu

Gość gość
gość dziś gość dziś Mylisz się, jem 5 małych posiłków dziennie i o dziwo, nigdy nie jadłam tak dużo jak teraz.. Kiedyś tyłam bo jadłam tylko 2 max 3 posiłki dziennie. Ale ja sobie nie odmawiam, tylko pilnuje by była minimalna ilość tłuszczu x NIE ELIMINUJE SIE TLUSZCZU. Czytac nie potrafisz? Kazdy dietetyk by cie zjechał durna za takie praktyki

Gość gość
gość dziś Nie eliminuje całkowicie tłuszczu, tylko jem małe ilości tłuszczu, i to jest zalecenie lekarza.

Gość gość
Małe ilosci to tez nie jest wyjscie. radze lekarza zmienic, bo na debila trafilas

Gość gość
gość dziś Skończ dziewczyno z tymi epitetami, bo kiepsko się to czyta. Jestem po operacji, dieta wątrobowa, mówi Ci to coś?

Gość gość
a tobie mowi cos poza tłuszczami nasyconymi? ZDROWEGO TLUSZCZU sie nie eliminuje na diecie wątrobowej.