Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety jak młode chcą przystojniaka badboya, a potem po 25 latach chcą dobrze

Polecane posty

Gość gość

Zarabiającego, spokojnego, najlepiej to od razu lekarza, kiedy same po jakimś kretynskim kierunku

Gość gość
A wy zawsze chcecie seksi, młode dziunie, niezależnie od tego jak sami wyglądacie i ile macie lat, i co z tego?

Gość gość
Tak, chcemy od kobiety atrakcyjnego wyglądu i tylko tego. Za to kobiety chcą od faceta: -pięknego wyglądu -kasy -nienormalnie wysokiej pewności siebie -inicjatywy -organizowania czasu i wielu wielu innych.

Gość gość
Gdyby tak było, to 80% facetów żyłoby w samotności :P

Gość reinekaia
Ja tam zawsze chciałam przystojnego i dobrze zarabiającego. Inicjatywa i umiejętność organizowania czasu to podstawowe cechy, nie rozumiem w czym tutaj problem. Ty tego nie potrafisz? To smutne. Rzeczy, które wymieniłeś to dla mnie absolutne minimum- ta pewność siebie nie musi być jakaś kosmiczna, ale siedzącego w kącie pierdoły nie dotknęłabym kijem. Przez szmatę.

Gość gość
Wy oczekujecie: - nieskazitelnego wyglądu (twarz, ciało) - podporządkowania - posagu - dyskryminujecie ze względu na wiek - zawsze chcecie młodszą i ładniejszą od siebie, a kobietom to wyrzucacie (hipokryzja) - stosujecie podwójną moralność - ma być zawsze chętna gotowa i spełniać wsze wszystkie chore fantazje w łóżku - nie starzeć się - opiekować się wami, sprzątać i gotować oraz zarabiać na rodzinę - poświęcać się dla was, rezygnować z własnego ja, jak tego nie chce robić, to jest wredną zołą i feministką