Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydka kobieta zawsze znajdzie faceta, a brzydkie facet? może sobie pomarzyć

Polecane posty

Gość gość

Takie są fakty

Gość gość
Eee chyba na odwrót. Brzydkie dziewczyny są prawie bez szans, a facet zawsze może zdobyć dziewczynę poczuciem humoru i przebojowością. Ile to paszczurów prowadza się z ładnymi dziewczynami po ulicach.

Gość gość
Ja jestem brzydal ale za to mam gadanie, zawsze wesoły i uśmiechnięty. Nie narzekam na brak towarzystwa pięknych kobiet. A brzydkie kobiety też mają powodzenie jak są sexowne

Gość gość
Nie widzę tych paszczurów z brzydkich zazwyczaj widzę przystojniaczka z brzydką albo przeciętną laską. Bez szans są zazwyczaj są brzdycy, ale też przeciętni mężczyźni takie są fakty więc nie przekręcaj i nie pisz bzdur, że brzydal zawsze znajdzie laskę a brzydka nie hahahaha. Znam tyle brzydkich która nie miała nigdy problemu ze znalezieniem chłopaka jeśli chodzi brzydali to nie znam ani jednego który był w związku.

Gość gość
Kobiety lubią mężczyzn z charakterem, z pasjami, zaradnych zyciowo, niezależnie od ich wyglądu. Facet powinien być męski. A brzydkie mymłony tłumacza sobie że kobiety lecą na modeli i na kasiastego, a prawda jest taka że nie lecą na życiowych nieudaczników

Gość gość
Możesz być cudowny, boski, uśmiechnięty z poczuciem humory jak jesteś brzydki, przecietny możesz zapomnieć o związku.

Gość gość
Kobiety nie patrzą tak na charakter, na pasje tylko zazwyczaj wybieraja partnera na podstawie fajnego wyglądu. Bezrobotny, ciacho, alkoholik zawsze będzie w związku taki facet, który opisałaś może sobie pomarzyć o związku.

Gość gość
Wysłał bym ci moją fote i fotele mojej żony ciekawe co byś wtedy powiedział?

Gość gość
Kobiety lubią mężczyzn przystojnych którzy zachwycają kobiety w galerii np. dominikańskiej.

Gość gość
99,99% kobiet wybiera partnera na podstawie z******tego wyglądu

Gość gość
brzydki jakby zagadał do ładnej czy do przecietnej to mógłby być zjechany wręcz upokorzony

Gość gość
Autorze topiku nie masz racji. Jakbym słyszała mojego kuzyna, do niego tez w tym temacie nic nie dociera. Nie mazgaj się, że ci jakaś dziewczyna dała kosza tylko pracuj nad sobą, nad pewnością siebie, swoboda w nawiązywaniu kontaktu, dystansem do siebie i poczuciem humoru, znajdź jakieś hobby, którym możesz się przed dziewczynami pochwalić - po prostu bądź ciekawym człowiekiem. Na to kobiety lecą, wiem to po sobie i swoich przyjaciółkach. Niech twoim celem będzie aby ta sama dziewczyna która cię odrzuciła za rok żałowała swojej decyzji. Tylko po co ja się produkuję lepiej zaszyć się w w ciemnym zakamarku i wyzłośliwiać się jaki to świat i kobiety są złe i niesprawiedliwe. Z taką postawą to faktycznie nie dziwię się, że masz problem z podrywem.

Gość gość
Może coś w tym jest ale nie chodzi tu o wygląd tylko całokształt. Brzydcy faceci zazwyczaj mają kompleksy, nie potrafią rozmawiać z kobietami, od razu zakładają że go nie zechcę bo jest brzydki, a jak już kobieta da mu szansę to lata za nią jak piesek jednocześnie robiąc z siebie ofiarę losu tak jak założyciel tematu, jak kobieta usłyszy że nikt cię nie chcę i ile innych cię olało też cię oleje

Gość gość
Nikt na siłę nie będzie w tobie szukał wartościowych cech, dam musisz je pokazać a tak to widzą tylko wygląd i nic więcej.

Gość gość
Chodzi tu o wygląd, bo szukają atrakcyjnego faceta min 8/10.

Gość gość
Byłem pewny siebie, miałem swobodę w nawiązywaniu kontaktu, mało tego pasje i co? przejechałem się mnóstwo razy więc skończcie powielacie te same bzdury. Pisałem wcześniej możesz być cudowny, boski, uśmiechnięty z poczuciem humoru, nie narzekać, intrygować jak nie jesteś przystojny możesz być zapomnieć o związku! Takie są fakty

Gość gość
Tłumacz głupiemu a głupi swoje. Ok masz rację, jesteś brzydki i będziesz sam bo nawet garbate baby ze wsi cię nie chcą a prostytutki rzadaja podwójnej stawki jak cię zobaczą. Zadowolony?

Gość gość
gość dziś Ile razy słyszałem jak kobiety zrywały kontakt już za samo zdjęcie nawet jak wcześniej były toba zachwyconę? jak ty ułożony, intrygujesz mnie, cudowny jesteś, boski wręcz, miły z poczuciem humoru zobacza fotę już od razu zrywają kontakt w realu tak samo

Gość gość
Kobiety Cię nie chcą bo: -na bad boya *****cza jesteś zbyt p**dowaty - na stałego partnera masz za wredny charakter :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Ja głupi, bo głoszę prawdę? Wiesz, że też tak myślałem jak wy? przekonałem się jak dla was wygląd jest ważny można powiedzieć, że na 1 miejscu.Takie są fakty kluczem do sukcesu jest fajny wygląd gdzie zachwycamy każdą kobietę.

Gość gość
gość dziś Od koleżanek słyszałem, że tylko przystojniaczek ma szansę na związek.

Gość gość
Ile masz lat? Mieszkasz sam czy z mamą? Gdzie pracujesz? Jakie masz hobby , pasje?

Gość gość
Mieszkam sam, mam 26 lat, pracuje jako grafik komputerowy, interesuje się astronomią, fotografią, motoryzacją, zjawiskami paranormalnymi, informatyką. Taka ciekawostka pracuje od 16 r.ż :)

Gość gość
gość dziś A co to ma do rzeczy? znam nie jednego gościa, który jest przystojny, a bezrobotny na garnuszku mamusi i nigdy nie miał problemu ze znalezieniem drugiej połówki.

Gość gość
Ty masz problem ze samym sobą, jest piątkową noc a ty zamiast być w klubie zapisz się na kafee

Gość gość
A co do kobiet to może wybieraj swoją ligę a nie extraklase. Wtedy będziesz miał bardzo duże szanse.

Gość gość
Zawsze szukałem dziewczyn, kobiet ze swojej ligii. Ślicznotki zawsze olewałem :)

Gość gość
racja jak jesteś brzydki to podbijaj do brzydkich (najlepiej takich jeszcze trochę brzydszych os ciebie). Przynajmniej nawzajem będziecie cenić "wewnętrzne piękno" u swoego partnera.

Gość gość
Zapraszała mnie jedna ślicznotka kilka lat temu na kawę olałem ją, bo raz była za ładna, dwa miała chłopaka.

Gość gość
Skoro brzydkie też cię nie chcą to musisz mieć paskudny charakter. Albo masz za duże parcie na związek i od ciebie uciekają.