Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w szkołach nie uczą jak zarabiać duże pieniądze? Szkolne prymusy to prz

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego w szkołach nie uczą jak zarabiać duże pieniądze? Szkolne prymusy to przeważnie nieudacznicy w życiu - jaki zatem sens ma szkoła? Do tego tacy zachowawczy.

Gość gość
właśnie chodzi o to że szkoła nie ma sensu klepanie na pamięc, zero praktycznych umiejętności

Gość gość
Jako była prymuska potwierdzam - nakarmiono mnie złudzeniami o świetlanej przyszłości w następstwie olimpiad, konkursów, pasków na świadectwie... Obecnie ledwo wiążę koniec z końcem, a moja hołubiona latami wrażliwość nie pozwala mi nawiązać normalnych, zdrowych relacji z ludźmi w pracy.

Gość gość
zadaniem szkoły nie jest nauczenie zarabiania kasy tłumoki tego nikt nie jest w stanie nauczyć bo to wymaga po prostu odpowiednich cech osobowości i charakteru. Jeżeli się je ma to można edukację na przedszkolu zakończyć a i tak do majątku się dojdzie. A jeśli ich brak... no to cóż, wtedy sie pracuje całe życie na tych, którzy je mają

Gość gość
Jeśli już mowa o zarabianiu, to polecam konkurs, w którym można wygrać niezłe pieniądze za przemianę miesiąca. I to będąc pod opieką trenera i dietetyka w jednym. Serdecznie polecam i zapraszam na www.igortreneronline.pl :)