Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chodzi z nową dziewczyną ex?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z kimś na kumpelskich relacjach, potem próbowaliśmy stworzyć coś razem. Związek nie wypalił. On twierdzi, że coś go do mnie ciągnie, coś wbrew rozumowi, że pociągam go fizycznie - podobam się mu, intelektualnie, że ufa bezgranicznie, że świetnie się nam rozmawia - wg mnie właśnie o to chodzi w związku, ale wg niego najwidoczniej to za mało. Ale na początku on założył, że będę kumpelą i chce by do tego wrócić. Kumpelą już nie będę, najwyżej znajomą na cześć grzecznościowe- tak oświadczyłam - to przyjął do wiadomości. Bardzo ograniczyłam kontakt, w zasadzie spotykam się jak muszę - łączą nas znajomi, czasem praca no i mieszkamy w małej miejscowości. Po tygodniu prowadzał się już z nową... minął miesiąc, wiem, że nadal czasem się widują... . Kobieta to całkowite moje przeciwieństwo - tleniona blondi z tipsami, na szpilkach, z mocnym makijażem jakieś 10-15 lat starsza ode mnie. Ja jestem prostą dziewczyną, naturalną - nie farbuje włosów, makijaż mam delikatny na co dzień, ubieram się jak kobieta w sensie sukienki, spódnice, ale nie pomykam w wysokich obcasach. Ona jeździ bmw i ma yorka, ja terenówką i mam wilczura. Ona pracuje w biurze, ja pomykam i robię pomiary w terenie... i takie tam totalnie różne heh ;) Dziwi mnie to, że on się przede mną próbuje tłumaczyć, choć ja to ucinam mówiąc, że jeśli ma problem w relacji niech porozmawia z tą która kocha. Wybuchł złością, że co ja wygaduje, że jej nie kocha, że jest po to by być z kimś, że to rozsądek zdecydował, że jest z nią nie ze mną. W dodatku sporo ostatnio pije, imprezuje, ale uwaga na imprezach pojawia się bez dziuni. Podczas gdy jego kumple przychodzą z żonami/dziewczynami. Wiem, bo bywamy w tych samych miejscach, ja ze swoim towarzystwem. O co w tym wszystkim może chodzić? Jego nie mam zamiaru pytać. Zrozumiałabym gdyby się zakochał. Ok niech idzie i będzie szczęśliwy.

Gość Carycka
Widac facet lubi laski, ale ani z nia ani z toba na powazne nie bedzie...tak mysle

Gość gość
Ze mną na pewno już nie będzie. Myślałam, że jak się spotkamy będzie cześć, cześć ogólnie co słychać i każdy pójdzie w swoim kierunku. A tutaj usłyszałam "nie wiem co masz w sobie, że ciągnie mnie do ciebie, wbrew rozsądkowi" Że jestem 9 lat młodsza, że biedniejsza, że nie mam aż tylu znajomych z wyższych sfer? Że mój dom rodzinny to dwupokojowy domek z cegły, a nie willa jak u niego? Czy głupie tłumaczenie, bo po prostu woli takie które łatwo zdobyć i łatwo też zostawić?

Gość Carycka
Skoro sie nad tym zastanawiasz, to chyba zalezy ci na nim. A sama widzisz jak on ci umniejsza, czujesz sie gorsza, biedniejsza.