Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrozbella

Robię CASTING na chłopaka kto chetny

Polecane posty

Oto zestaw pytań: 1.wiek 2. Wzrost 3. Waga 3.budowa ciała (gruby/chuderlak/ w sam raz/ jeszcze się wyrobie-mam czas) 4.kolor włosów 5.kolor oczu 6.jaki uprawiasz sport/ewentualnie nie uprawiam nic 7.co ostatnio czytałeś (niekoniecznie książka) 8. Czy dbasz o zęby 9. Ile masz par slipek/ bokserek/majtek 10. Czy zmienisz bieliznę codziennie 11.jaki nosisz kolor skarpetek/ewentualnie jako lubisz nosić kolor skarpetek 12. Masz brata/sióstre? 13. Czy kochasz rodziców ? 14. Masz psa / kota i czy je lubisz/ogólnie zwierzeta 15. Jaka pierwsza myśl Ci przychodzi do głowy gdy zobaczysz policjanta. 16. Czy kiedykolwiek byłeś dresem? 17. Jaki stosunek masz do Polski a jaki do Polaków. 18. Czy jesteś gotowy zginąc za ojczyznę. 19.czy grasz w gry na komputerze 20.jakie masz zainteresowania.

Gość gość
Tylko jakiś zdesperowany prawik brałby stałą użytkowniczkę kafeterii :D

Gość gość
po tym jak się zadajesz z kotarbą i jak latasz za nim jak sooka z cieczką to już raczej nie ma chętnych ja krótko za tobą latałem, ale na szczęscie szybko przejrzałem na oczy🖐️

Gość gość
no widać góvvno dla ciebie znaczyłem jeśli nie pamiętasz, ale nie dziwie się bo przecież psychol kotarba ważniejszy

1.wiek 23 2. Wzrost 185 3. Waga 74 3.budowa ciała (gruby/chuderlak/ w sam raz/ jeszcze się wyrobie-mam czas) gruby 4.kolor włosów rudy 5.kolor oczu niebieski 6.jaki uprawiasz sport/ewentualnie nie uprawiam nic gram w tennisa 7.co ostatnio czytałeś (niekoniecznie książka) twojego posta 8. Czy dbasz o żeby nie 9. Ile masz par slipek/ bokserek/majtek 1 10. Czy zmienisz bieliznę codziennie nie 11.jaki nosisz kolor skarpetek/ewentualnie jako lubisz nosić kolor skarpetek bialy 12. Masz brata/sióstre? tak 13. Czy kochasz rodziców ? nie 14. Masz psa / kota i czy je lubisz/ogólnie zwierzeta tak 15. Jaka pierwsza myśl Ci przychodzi do głowy gdy zobaczysz policjanta. schiza 16. Czy kiedykolwiek byłeś dresem? tak 17. Jaki stosunek masz do Polsko-jako kraju a jaki do Polaków. nie lubie polakow polska to piekny kraj 18. Czy jesteś gotowy zginąc za ojczyznę. nie 19.czy grasz w gry na komputerze nie 20.jakie masz zainteresowania. psychologia finanse rachunkowosc

Gość 43 cm v bicepsie
nudzi ci się ?

No troszkę się upilam, goście poszli, więc no :D chce się pośmiać jeszcze troszkę :D

Gość 43 cm v bicepsie
19.czy grasz w gry na komputerze ale głupie pytanie kazdy normalny człowiek gra

Gość gość
No to zaczne tak w skrocie: 157cm wzrostu,120kg,rude wlosy,piegi,zakola jak myszka miki,wiek 63, penis w porywach do 8cm ze stulejka,1 para majtek z draska. Oto wyczerpujaca odpowedz.Mam nadzieje ze wezmiesz moja kandydature na powaznie. Yours sincerely Stulejowaty Stulej

gość dziś wezmę pod uwagę , ale ja jednak automatycznie wybieram wyższych od siebie :D

Gość gość
A, łysy sflaczały dziad, by sie w drodze wyjątku kwalifikował, na kandydata ?

Gość gość
cynic nieźle z tym wzrostem nakłamałeś :D ty i 185cm? przecież ty karakan jesteś :D kogo ty chcesz oszukać pajacu

Gość gość
Do 22:05 A ile masz wzrostu bo jak cos to kupie podwyzszone buty i bedzie git :-)

Gość gość
Kolejna pusta laska uwazajaca się za ch*uj wie kogo. Nikt się nie będzie starał o kogoś takiego.