Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

50 twarzy Greya to najbardziej antyfeministyczna rzecz w dziejach świata

Polecane posty

Gość gość

i to nawet nie dlatego że on ją n*******la po d***e czy po czym tam. Rzecz w tym że Christianek jest w tym filmie wyidealizowaną studnią bez dna (Adonis z sześciopakiem,****** jak Zeus, forsy ma jak wujek Sknerus, mówi po Francusku, gra na fortepianie, pilotuje helikopter, zbudował syna, zasadził dom, spłodził drzewo), a Anastasia nie prezentuje sobą nic. To pozbawiony zainteresowań i osobowości kubeł na spermę, którego jedynym celem jest nabić się na bolca Adonisa z sześciopakiem. Przy tym wszystkim to że on mial wcześniej czas w*****ać ileśtam-naście kobiet a ona na studiach byla dziewicą jest tak groteskowe że aż chce się wyć. Ta książka została napisana chyba w tym samym momencie gdy E.L. James huśtała się na cipce w łóżku lub jechała na ręcznym, gdy akurat męża nie było. Na okładce widnieje napis że "świat kobiecych fantazji istnieje" , ale ta książka przecież nie wnosi nic ponad skretyniały stereotypowy podział "on - macho, samiec alfa, ona - słodka, niewinna kretynka." I jeszcze na koniec wydawało mi się że znałem kobiety które miały jakieś tam zainteresowania, i że nie wszystkie pociąga taki papierowy książe z bajki, ale mogłem się mylić.

Gość gość
dlatego to ma taki sukces w polsce, typowa polka to przeciez kretynka ktora marzy o bolcu, ślubie i bachorach, zapytaj twoich kolezanek, kuzynek, kazda mazdy o zamążpojsciu i wysraniu gó0wniaka

Gość gość
Mizoginistyczne trolle w akcji. :D

Gość gość
Książka przedstawia dewiacje w seksie