Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don alfonso eldorado

Dlaczego panny mlode na slub odpiertalaja wysokoplatne szopki na glowie?

Polecane posty

Sorka ze dopiero teraz pisze ale dopiero trzezwieje po weekendowym slubie. Znam bardzo dobrze panne mloda i powiem wam ze miodzio jest z niej dziewczyna. Ma piekne dlugie wlosy. Niestety na slub poszla do fryzjerki i masakra co sobie zrobila na lbie. To samo bylo z moja kolezanka ktora na bal maturalny tez odpiertolila jakies fizdry-mizdry z wlosow i jeszcze kupe kasy za to zaplacila.Moglbym wyliczyc jeszcze pare przykladow ale chyba jarzycie o co mi biega. Kobiety czyscie oszalaly wszystkie?

Gość gość
Nie wiem, ale też mi się to nie podoba.

Ta panna mloda ma lekko garbaty nos ale wiecie tego garba zobaczylem jak se odpiertolila ta fryzure. Fryzure zupelnie nie pasujaca do jej twarzy. Upiete z tylu wlosy i zostawiony jeden krecony farcocel nad twarza tylko uwydatnily ten garbaty nos. A jak ma normalne wlosy to twarz jest zrownowazona i ten garb w ogole nie rzuca sie w oczy jakby go nie bylo. Do dzisiaj mimo wychlanych hektolitrow wody nie moge otrzasnac sie z widoku czarownicy jaka zrobila z siebie panna mloda brrrr....

O ja piertole mam nadzieje ze ona nie czyta kafeterii

Gość Ja_Dyzio
to nie ważne, że piorun w miotłę strzelił, panna młoda wyglądała modnie i trendy bez bielizny pod suknią, co było widać i czuć, a nad ranem po poprawinach ojciec chrzestny panny młodej zadał niewinne pytanie: - Panowie, kto jeszcze nie bzykał panny młodej ? spod stołu wyczołgał się totalnie zarzygany obrzępał i powiedział 'ja' ! a kim jesteś zapytał ojciec chrzestny panny młodej ? no jak, nie poznajecie mnie, jestem panem młodym !