Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mateusz Kałbuc chodził do szkoły specjalnej

Polecane posty

Gość gość

I w ogóle zastanawiam sie na chóój starzy odebrali to ścierwo ze szpitala skoro wiedzieli, że jest opóźniony zamiast go od razu zastrzykiem uśpic...

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
Idioto nie jestem upośledzony ja leczę się z depresji to po pierwsze a po drugie nigdy nie chodziłem do żadnej szkoły specjalnej tylko do technikum i zawodówki ale za moje agresywne zachowanie mnie z technikum i zawodówki wyrzucili!!!

I nie jestem Kałbuc tylko Kołbuc Idi-oto wbij sobie to do łba!!!

Gość gość
nie z depresji kóórfa ciulu ułomny, tylko dają ci tabletki bo jesteś debilem poniżej przeciętnej i mam nadzieje, że o tym wiesz!!!!! Jesteś opóźniony umysłowo w stosunku do innych ludzi, jesteś góównem ludzkim dociera to do ciebie ??

19:27 chyba lepiej wiem od ciebie na co się leczę i nie wmówisz mi że jest inaczej nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam Pełną zdolność do czynności prawnych i mam wgląd do mojej karty pacjenta i wiem z czego się leczę PS i biorę leki Velaxin oraz Sulpiryd to są leki przeciwdepresyjne nie wierzysz to w necie sobie je wyszukaj :P

I opóźniony umysłowo to jesteś ty dlatego że mnie hejtujesz i obrażasz!!! Nigdy nie chodziłem do żadnej szkoły specjalnej!!!

Gość gość
ale jesteś opóźniony w rozwoju!!! Nie widzisz tego jak traktuje cię spoleczeństwo ???

Gość gość
jak traktują cię rodzice ?? że jesteś dzieckiem specjalnej troski, nie samodzielnym ktory ma taryfę ulgową ??? Może napiesz mi, że jesteś inteligntny ty góównojadzie? :D:D:D:D

19:56 to oni są opóźnieni w rozwoju dlatego że tak mnie traktują wyszukajcie sobie w Google leki Velaxin oraz Sulpiryd bo je biorę a to są antydepresanty!!!

Wyszukaj sobie te leki Velaxin oraz Sulpiryd PS tak jestem inteligentny zdziwisz się jak bardzo