Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Empato

Drogie nimfomanki, pytanie o stale zwiazki.

Polecane posty

Gość Empato

Bylem kiedys w zwiazku z dziewczyna z potrzebami wiekszymi niz moje. Jako ze byla ona calkiem fajna czesto uprawialem z nia seks nawet kiedy nie mialem na to ochoty - i odkrylem, ze bardzo lubie tego typu jedno stronny seks i wychodzenie ponad moje limity dalej niz sam kiedykolwiek bym sie zdecydowal. Ostatnio zaczelem sie zastanawiac czy byloby sens budowac staly monogamiczny zwiazek z nimfomanka, funkcjonujacy jak zwyczajny zwiazek z ta roznica, ze zamias szukac kompromisu/alternatyw ona dostaje tyle seksu ile tylko chce i nie szuka go poza zwiazkiem (bardziej interesuje mnie tutaj zwiazek niz sam seks, wiec nagle "ozdrowienie" bylo by jak najbardziej ok). Takze, drogie dziewczyny z wilczym apetytem - co o tym myslicie, jest sens wiazac sie z taka osoba? Ps .Sam widze dwa potencjalne problemy (nie wiem na ile realistyczne): 1. Znudzenie jednym i tym samym facetem. 2. Brak satysfakcji u partnera dla ktorego w wiekszosci bylo by to przyjemne ale niekoniecznie seksualne cwiczenie wydalnosciowe.

Gość gość
Po pierwsze to mylisz pojecia, nimfomanka to nie jest osoba z większym apetytem na seks, tylko osoba chorobliwie uzależniona od seksu z różnymi osobami, a nie jednym partnerem. To jest choroba, a nie typ charakteru. Co do seksu i dużego apetytu, ja mam zawsze duży apetyt, ale w życiu nie szukalabym seksu u innej osoby niż mój partner. Wole mieć rzadziej, ale z osobą która mnie kocha, nie interesują mnie przygody z obcymi, ja musze czuć coś więcej, aby się podniecać. Jeśli kochasz się z nią co najmniej dwa razy w tygodniu to tragedii nie ma:)0