Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez uwazacie,ze faceci,ktorzy nie umieja przyjac odrzucenia z honorem...

Polecane posty

Gość gość

to dno ?

Gość gość
Owszem.

Gość gość
tak, dlatego też są porzucani :D mój były jak stwierdziłam, że to dalej nie ma sensu - jak zareagował? jak zwykle :D czyli próbował mnie oskarżać, obrażać... jak już dotarło do niego, że go zostawiam, to nagle...zaczął być miły, tak miły jak nigdy nie był przez 5 lat :D ale nie dałam się nabrać ;)

Gość Teppic No4
Noo, podobnie jak takie kobiety.

Gość gość
Zerwały o potem piszą o tym 2 lata na kafe. Ładując akumulatory własnej próżności, że ktoś nie radził sobie z rozstaniem. Też dno.

Gość gość
Oj chyba jakis facet,ktoremu laska dala kosza poczul sie urazony :D Tutaj nikt sie nie dowartosciowywuje,tylko takie zachowanie jest infantylne i zalosne,tyle.

Gość gość
Wiadomo, że to dno. Jak daję kosza facetowi, a on mi robi dramę, obraża się, albo strzela focha to wiem, że podjęłam bardzo dobrą decyzję. Z drugiej strony jak ja zostaję odrzucona to oczywiście nie jest to przyjemne, ale jakoś umiem sobie to wytłumaczyć na zasadzie "no dobra nie jestem w jego typie, ale przecież to nie jest jedyny mężczyzna na świecie, jak nie ten to będzie inny". Czasami ludzie do randek podchodzą za poważnie i biorą to bardzo personalnie. Jeśli to początki znajomości/ związku, a nie małżeństwo z 30-letnim stażem to nie widzę nic w tym złego, że komuś mogę się nie podobać. Nie znaczy to, że ja albo ta osoba jest zła, zwyczajnie nie pasujemy do siebie i już. Więcej luzu i dystansu do siebie!

Gość gość
Mój też zachował się jak kmiot. Jak powiedziałam mu, że dziękuję za spędzony czas, ale chciałabym zakończyć naszą znajomość, odpowiedział tylko, że dziękuje za szczerość. Nic więcej.

Gość gość
Generalnie jesteście p******e i strzelacie sobie w stopę. Czytając temat myślałam że chodzi o podryw, że ktoś nie umie przyjąć z honorem odrzucenia jego zalotów. Ale po kilku miesiącach bycia razem to chyba naturalne że drugi człowiek chce ratować związek. Inaczej oznaczałoby to że w ogóle nic do was nie czuł.

Gość gość
One są płytkie. Nic nie czuły i chwałą się że tak świetnie sobie radzą z klasą. Niesamowite cóż za umiejętność. A potem jak się zakocha i zerwie w złości to będzie ci beczeć pod drzwiami. Jak mogłeś odejść od tak hahaha

Gość gość
które są płytkie?

Gość gość
Jak się zakochasz to będziesz wiedzieć.

Gość gość
zakochasz? to nie przesada? na pierwszej czy drugiej randce to rzadko kiedy już miłość, raczej "obwąchiwanie się dusz"czy do siebie pasujemy.