Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka nie szanuje zabawek i nie chce sie bawic

Polecane posty

Gość gość

Pisalam wczoraj ale chyba nie dodalo posta bo nie moge znalezc. Mam 2 letnia coreczke i ona ma mnostwo zabawek naprawde duzo ale moze paroma z nich sie bawi i to na chwilke bo zaraz sie znudzi. Mamy malutkie mieszkanie i te zabawki leza wszedzie nie mam ich gdzie trzymac przez co wydaje sie jakby non stop byl bslagan. Zastanawiam sie zeby zostawic jej doslownie pare rzeczy a reczte schowac w piwnicy. I co jakis czas wymieniac tzn przynosic inne. Ale czy jej nie bedzie przykro ze nagle zabswek nie ma? Ale jak sa to i tak sie nie bawi. Powiedzcie czy to dobry pomysl

Gość gość
Jakiś czas temu zakładałam prawie taki sam temat. Tylko moja córka ma 6l. I nie szanuje i nie sprząta po zabawie. Mają zdecydowanie za dużo i dlatego. Schowaj większą polowe tak jak ja. Tylko ja wynosiłamam jak córka coś zostawiła na podlodze i tam gdzie nie powinna. Ona rano do przedszkola a ja za worek na smieci i tak codziennie aż nagle codziennie wieczorem jest porządek. I spokojnie rano mogę odkurzac i myć podłogi

Gość gość
Schowaj, to stara metoda. Nikt nie szanuje tego, o co się potyka. Jestem prawie pewna, że córeczka o nic nie zapyta. A jak wyjmiesz po miesiącu, to będzie radość prawie jak z nowej zabawki. No a jak faktycznie za czymś będzie tęsknić, to przecież możesz wyjąć tę jedną rzecz.

zgadzam się z przedmówczyniami:-) koniecznie chowaj co jakiś czas czesc zabawek....jak masz duzy wybór kosmetyków to też trudniej Ci się zdecydować który chcesz niż jak masz kilka,prawda?:-) po jakimś czasie jak wyjmiesz te stare radość będzie jak z nowych...tez tak robiłam, nie chowałm tylko tych którymi często się bawiła...jak miała 7 lat sama wybrała zabawki które mielismy oddac do świetlicy dla ubogich rodzin prowadzonej przez siostry zakonne, wiem ze powstały z nich upominki na Boze Narodzenie....poprosiłam tylko siostry żeby zrobiły corce dyplom z podziękowaniami za oddanie zabawek(och jak się cieszyła;-)

Gość gość
Tylko nie do piwnicy bo będą smierdziec i będą szczury po nich biegać.