Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawilam chlopaka i zaluje co mam robic

Polecane posty

Gość gość

Witam nie umiem sobie poradzic z bolem jaki mam po rozstaniu,Zostawilam chlopaka ktory bardzo mnie kochal i wiele mi wybaczal,krzywdzilam go wiele razy ale nigdy go nie zdradzilam. Ukladalo nam sie raz dobrze raz zle ale oboje mamy ciezkie charaktery.Wiecej razy ja go krzywdzilam, pisalam do wsoich bylych a on przez to cierpial ale mimo to wybaczal mi bo we mnie wierzyl.Zawsze on sie po klotni pierwszy odzywal bardzo mnie kochal, Ja jestem zimna suka ale taka jestem z charakteru. Ostatni po klotni powiedzialam ze nie chce juz z nim byc. On wyszedl i sie nie odzywa juz prawie miesiac czasu.ja sie nie odzywam bo wiem ze go strasznie zranilam mowiac mu ze to koniec on tak sie tego bal ze mnie straci. doradzcie ludzie co ja mam zrobic bo boje sie ze jak sie odezwe to nie bedzie chcial juz ze mna rozmawiac. boje sie ze tym razem on juz sie nie odezwie a strasznie go kocham. jak przypominam sobie jak mnie w czolo calowal to mi sie plakac chce. mieliscie podobna sytuacje prosze o jakies pocieszenie dziekuje

Gość gość
jak sie nie odezwiesz to na 100% go nie odzyskasz jak się odezwiesz, jest szansa że wrócicie do siebie wiec chyba lepiej spróbować i odezwać się niż od razu stracić go na 100% prawda? a po drugie ile razy jeszcze założysz taki sam temat? już ci wiele razy odpowiadali

Gość gość
Serio? Znowu? A co z poprzednim identycznym wpisem? Spadaj stąd trollu.

Gość gość
A ja Ci powiem inaczej, pokaż raz facetowi że jesteś słaba to nawet najukochanszy obrośnie w piórka i będzie sobie robić z tobą co będzie chcial. Nie ma czegoś takiego jak ciężki charakter. Powinnaś trafić na kogoś silnego psychicznie kto większość twoich rzeczy przykrych obraca w żart , potrafi luzowac atmosfere . Teraz do niego zadzwonisz a on będzie Cię miał w garści i zawsze już będzie wiedział że to Ty masz Cię czuć winna i się obwiniać (już to robisz A nie wierzę że on taki cudowny choć pewnie tak teraz myślisz)