Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet chce isć z koleżanka na wesele

Polecane posty

Gość gość

poznalismy sie 1,5 ms temu od tamtej pory czesto sie spotykamy i jestesmy juz normalnie parą a dzis sie od neigo dowiaduje ze on idzie na wesele pojutrze z kolezanka bo jej obiecam zanim mnie poznal. Do tej pory ani slowa nie uslyszalam o tym. bo niby to nie jest nc waznego i nie ma znaczenia bo to tylko stara kolezanka;/ jak byscie zareagowaly? nie chce wyjsc na histeryczkę

Gość gość
po pierwsze jaki to twój facet jak sie znacie 1,5 miesiąca, poza tym przy tak krótkiej i g...znajomości jak wasza (bo co to jest za znajomość 6 tygodni raptem) to chyba normalne, ze nie musisz znać jego koleżanek i nie musi odwoływać czegoś co obiecał zanim ciebie znał. Jestem kobieta, al e naprawdę osłabiaja mnie takie durne dziunie , którym sie wydaje że po 2 kawach maja związek i facet musi z nimi siedzieć 24 godziny na dobe i zapewniać o zaangażowaniu

Gość gość
mozesz sie zabić, przecież to taki cios w tym mocnym wieloletnim związku jak wasz:D

Gość gość
a sala weselna już dla was zamówiona? i nad pierwszym tańcem pracujecie?

Gość gość
tylko ze widujemy sie codziennie i sypaiamy razem od 4 tygodni to chyba do czego zobowiazuje?

Gość gość
Tak, do dotrzymywania zobowiązań. Zobowiązał się pójść ze znajoma. Nie swiruj.

Gość gość
szybka d...z ciebie, no to w jeden dzień dasz mu przed weselem a nie wieczorem. A tak na marginesie, to po 2 tygodniach to chociaż na tyle dobrze znałaś już jego imię, ze ci się nie myliło? Ja prdl jakie niektóre panny sa szybkie, facet nie zdązy sie przedstawić a już mu grzebia w gaciach

Gość gość
Jestescie ze soba krótko i jeśli teraz powiesz mu że nie chcesz by szedł to co on pomyśli? Że w przyszłości będziesz mu wszystkiego zabraniala i Cię zostawi. Pójście do łóżka do niczego go nie zobowiazuje

Gość gość
sypiacie od 4 tygodni,a znacie się od pięciu,nieżle ty k***o

Gość gość
hahaha:D nic dziwnego, że boisz się go puścić z koleżanką na całonocną imprezę- ale uwierz mi nie wszystkie dają d....y tak szybko jak TY:D

Gość gość
znamy sie niecale 8 a nie 5 ;/

Gość gość
powiedzial ze i tak pojdzie