Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK TO JAK IDZIESZ NA TERAPIĘ? GADAŁEM

Polecane posty

Gość gość

o Tobie z kim trzeba, opowiedziałem że 10 lat siedzisz na bezrobociu, że boisz się ludzi, że prawka nie dokończyłeś bo lęk cię pokonał, że ojca miałeś alkoholika i kryminaliste, że matka ma konkubenta, że miałeś rozbity dom, że gnieździsz się na małym mieszkanku w wiele osób, że u dziadka musisz mieszkać w rozwalającej się ruderze, że masz myśli samobójcze, że nie masz znajomych, siedzisz tylko sam w domu całe dnie odwala ci z samotności i nudy i że internet to twoje jedyne okno na świat że ogólnie masz o wiele gorzej niż ja miałem. Terapeutka powiedziała mi że na pewno by cię serdecznie przyjęli, no ale i tak musiałbyś mieć to skierowanie od psychiatry, myślałem że da się bez tego jakoś załatwić ale niestety biurokracja jest jaka jest i w papierach musi im się zgadzać pomyśl nad tym Przemek i jedź do psychiatry po skierowanie a potem daj znać, pozdro

Gość gość
odezwij sie szczurku

Gość gość
tutaj nie jemu by się terapia przydała tylko tobie :O

Gość gość
to daj znac jak bedziesz mial skierowanie

Gość gość
opowiedziałem że 10 lat siedzisz na bezrobociu, że boisz się ludzi, że prawka nie dokończyłeś bo lęk cię pokonał, że ojca miałeś alkoholika i kryminaliste, że matka ma konkubenta, że miałeś rozbity dom, że gnieździsz się na małym mieszkanku w wiele osób, że u dziadka musisz mieszkać w rozwalającej się ruderze, że masz myśli samobójcze, że nie masz znajomych, siedzisz tylko sam w domu całe dnie odwala ci z samotności i nudy i że internet to twoje jedyne okno na świat?

Gość gość
powiedz psychiatrze ze to na oddzial zaburzen lękowych chcesz isc do bydgoszczy, szpital im dr Jurasza

Gość gość
no tak opowiedzialem troche o nim zeby wiedzieli czemu trzeba mu pomoc mowilem tez o twoim wyksztalceniu, ze cie w szkole bili dlatego ledwo skonczyles gimnazjum a potem szybko zrezygnowales z technikum bo nadal cie przesladowali

Gość gość
ja piertole ptak37 ty to jesteś jednak pojepany przemek... tobie to i 2 lata terapi nie pomogą pewnie by zmienić ten spiertolony umysł https://www.wykop.pl/wpis/27942573/ale-sie-w****ilem-wracam-z-roboty-po-3-tygodniach-/

Gość gość
no bo to prawda a ty byś sie nie wkurwił jak wracasz po 3 tygodniach do dziewczyny i nie mozesz jej ruuchać za tydzien znowu jade w trase jaja mi wybuchną nie dzivvek nie rucham bo kocham moja dziewczyne

Gość gość
Dajcie mu spokój .Prowokujecie! Jesteście samym złem!!! Obserwuję was ! Strzeżcie się kafeteryjne hieny!