Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój żonaty facet tegoroczne święta spędzi chyba ze mną

Polecane posty

Gość gość

już urabia żonę że nie będzie go w święta

Gość gość
Gratuluję i pozdrawiam kolezanke. Tez jestem feministka i nie uznaje malzenstwa.

Gość gość
Hahaha już lecę.

Gość gość
i kogo to obchodzi pustaku

Gość gość
Tak tak urabia żonę :D a w święta telefonu od ciebie nie odbierze albo go wyłączy, żebyś mu tyłka nie zawracała :D

Gość gość
Oksymoronistko! :D „mój żonaty facet” to sie samo wyklucza. Skoro żonaty to nie twój! :D ciebie tylko roochanoa na boku, moze żona mu nie daje. Ależ naiwna kobieto. Ktoś juz wyzej napisał. Wyłączy telefon i tyleż go usłyszała i widia w święta :D P.S. Powiedz, żeby powiedział żonie, ze odchodzi i budźcie sie i zasypaijcie u swego boku :) po co rochac sie po katach jak zwierzęta. Skoro tak bardzo cię kocha niech bedzie tylko z tobą

Gość gość
Wcale ze się nie wyklucza. Jeśli z kochanką łączy go więź emocjonalna i fizyczna a z żoną tylko papierek to kochanka ma rację.

Gość gość
Moze być tak, ze żona spędzi swieta tez z innym. Wszystko mozliwe autorko. Ciesz sie, będziesz miała swoja chwilę

Gość gość
Haha,ale marzysz! żony zawsze są na pierwszym miejscu, święta,sylwester wyć będziesz do poduszki ,bo jesteś tylko do bzykania,hahahaha!!!!!

Gość gość
I po co ludzie tkwią latami w takim gów*ie ? Szkoda życia.

Gość gość
na nieudane małżeństwa szkoda życia

Gość gość
Jakby była najważniejsza to nie miałby kochanki :D Głupie, naiwne żonki :D

Gość gość
Ale ona pozwala jemu na taką k...is.ko jak ty,ma spokój i to żona rządzi kiedy będzie seks,ty jesteś tylko pompką do spermy skarbie,wyreczasz żonę,a dla żony są kwiaty,prezenty, szacunek,którego ty niemasz, nawet nie zasługujesz aby ty pisać z dużej litery.

Gość gość
Ha ha ha kwiaty dla żony? :D wyrecza? Seks to sama przyjemność a nie przykry obowiązek :D to żona wyrecza kochankę w gotowaniu, sprzątaniu i praniu brudnych gaci :D

Gość JK8372
Przez 6 lat tkwiłam w takim związku, on mówił ze odejdzie od żony, tylko czekał na odpowiedni moment, najpierw az córka pójdzie do komunii, później miał problemy z synem a na końcu to temat go az tak drażnił ze przestałam go poruszać. Nocował u mnie czasami mówiąc żonie ze jest w delegacji ale oficjalnie nigdzie się razem nie pokazywaliśmy. Wesela w rodzinie ja zawsze chodziłam sama, sylwester siedziałam sama w domu i tak cały czas, az pewnego razu tak bardzo go potrzebowałam- potrącił mnie samochód, leżałam w szpitalu a on nawet mnie nie odwiedził , koleżanka z pracy przyjechała ( sama musiałam o to poprosić bo przez to ciagle siedzenie w domu i konspiracje straciłam kontakt z koleżankami ) przywiozła mi niezbędne kosmetyki i rzeczy. Tłumaczył później ze nie miał jak ze nie dał rady wyrwać się z mieszkania ale ta sytuacja sprawiła ze wreszcie zobaczyłam prawdę i powiedziałam ze nie chce go znać

Gość gość
Zdrada to wyraz największego szacunku, durna babo :D

Gość gość
JK8372, ależ byłaś głupia :o kochanką to też trzeba umieć żyć. Mam tylko nadzieję że podziałaś o wszystkim żonie.

Gość gość
Hahahaha,zdrada wyraz szacunku, zaleciło tu patologią uciekam , aż mi zygac się chce nie mój poziom.

Gość gość
Dzisiaj będzie ostre *****nko z żonką.