Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaSandraaapa

Lekarze dostają kokosy za polecenie PregnaPlus!! Faktycznie DOBRE tabletki??

Polecane posty

Gość KaSandraaapa

Pytam osób, które mają pojęcie na temat składu tych tabletek i ich przyswajalności? Albo osób, które stosowały i wyniki miały super? Pytam, bo WIEM od znajomej ginekolog, że Pregna poświęciła dużą kwotę ze sprzedaży dla lekarzy dlatego której ciężarnej nie zapytam to każdej lekarz poleca Pregne :/ Daje książeczkę ciążową z Pregny! Próbki. Ehh w co tu wierzyć?

Gość gość
Hmmm faktycznie ja dostałam całą teczkę z Pregna Plus :/

Gość gość
Pytam, bo WIEM od znajomej ginekolog, że Pregna poświęciła dużą kwotę ze sprzedaży dla lekarzy x A teraz zapytaj jeszcze tej ginekolog w jaki sposób FF rozlicza tych lekarzy? Bo każdemu nie dają, a jak sprawdzą, że lekarz X poleca pregnę a lekarz Y nie poleca. Albo, że więcej pacjentek doktor z kupiło pregnę a od lekarz t mniej. Ludzie takie coś było możliwie przy receptach ale nie przy polecaniu.

Gość gość
Najlepsze Pharmaton :) wyniki zawsze super, karmie piersią teraz i dziecko też wszystko ok ;)

Gość gość
Ja bralam pragnę. W ośrodku zdrowia uslyszalam,ze po tych witaminach często rodzą się duże dzieci. I rzeczywiście moja corka urodziła się 4kg,jak na dziewczynkę to chyba dużo. A zdarzało mi się zapomnieć czasem tabletki. Nie wiem czy to prawda i czy to w ogóle mozliwe.

Gość gość
Po PregnaPlus duże dziecko? Uuu nieźle. Nie chce tak, a łykam właśnie, bo gin mi polecił :D eh

Gość gość
Dokładnie ja też dostałam próbki fajne bo łatwo się je łyka. Teczkę i gazetki. Jednak biorę femibion po których chyba bardzij wymiotuje

Gość gość
Mój gin też dał mi wszystko z Pregny

Gość gość
Bujda z tym, że rodzą się większe dzieci. Mój syn 3 kg, 54 cm. Cała ciążę bralam pregna. Pamiętam, że kiedyś ktoś pisał nawet tutaj, że o praktycznie identycznym składzie są jakieś tabletki, połowę tańsze

Gość gość
Lekarza, który kazałby mi brać jakiekolwiek "multiwitaminy" bez sprawdzenia, czy mam jakieś niedobory, kopnęłabym w 4 litery. Po prostu.

Gość gość
A moj lekarz zabronil mi brac jakiekolwiek tabletki i powiedzial ze naturalne witaminy sa w tylko w jedzeniu - syntetyczne, te z tabletek nerki wydalaja w 95% w moczu!!! Wyrzucacie kase w bloto!

Gość gość
ja brałam, wyniki miałam wzorcowe po porodzie już gorsze, słaba hemoglobina, lekarka poleciła mi wtedy brać jeszcze pregnę (karmiłam piersią), przy kolejnej wizycie wszystko już było w porządku

Gość gość
Pierwsze lepsze zestawy witamin mają lepszy skład od każdej piguły dla ciężarnych.