Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauważyliscie, ze dobre produkty nie muszą sie reklamować

Polecane posty

Gość gość

zwykle reklamują jakies g****a i to nachalnie.. Media markt , lidl czy Mango telezakupy , sam syf dla naiwnych ... zauwazcie jak rzadko idzie w telewizji reklama samsunga .. Nie wiem jak wy , ale ja unikam produktów które są chamsko reklamowane , bo czuje ze są niewarte swojej ceny .. Nie mam zamiaru przeplacać . Na przyklad sklepy w których jest drożej albo produkty ktore są przepłacone Na was też reklamy działają jak płachta na byka ?

Gość gość
Akurat jakis czas czesto leciala reklama samsunga z sepleniaca anja rubik. Ale masz racje

Gość gość
reklamowany są tylko produkty dla mas ,które są słabej jakości Zauważyłaś że nigdzie nie ma reklamy porsche ? a wszyscy wiedzą o tym aucie

Gość gość
ale porsche nie trafia do mas .. Jego roczna sprzedaż w Polsce to zaledwie kilkadziesiąt egezmplarzy .. Szkoda kasy na reklame ..Największe zyski przynoszą producentom właśnie produkty dla mas.,,.,.

Gość gość
porsche,mercedes,bentley na zachodzie reklama leci cały czas,to zależy gdzie jaki poziom zycia takie produkty reklamują.Ładna dziewczyna nie musi nic robić żeby mieć adoratorów,a pasztet niestety musi palić głupa jak nie chce stara panną zostać.

Gość gość
produkty dla mas nie są słabej jakości nie znasz podstawowych praw ekonomii .. To właśnie masowa ich sprzedaż powoduje, że stają się tańsze i coraz lepsze .. A drogie rzeczy cały czas są na tym samym poziomie, są dla snobów..,,. wezmy chleb 7 zł za bochenek i 100 zł za bochenek .. Ten pierwszy jest gorszy kosztuje 7 zł , za 49 zł wydaje ci się lepszy bo przecież jest droższy.. ale czy naprawdę jest on wart 49 zł ? TAk jest ze wszystkim nawet z autami ... Zaden chleb nie jest wart 49 zł , bo to tylko chleb Zadne auto nie jest warte 500 tys , bo to tyłko auto, nie potrafi latać , stoi w korkach , a do Hiszpani z Polski nie zajedzie w 30 minut ..

Gość gość
to przejedż się autem za 5 tys do holandii i za 500 wtedy zobaczysz,że auto aucie nie równe i tak ze wszystkim :-D

Gość gość
Polacy nie są aż takimi debilami by brać kredyty na całe życie i kupować porsche dla debili które tak jak Astra stoi w korkach i nie pokona dystansu Warszawa Kraków w 30 minut , bo przepisy mu na to nie pozwolą ..,., Zresztą spowodowałby wypadek ,., Polacy jako naród są ogłupiani , są idiotami , ale nie aż takimi by kupować takie góówna bezużyteczne na drodze jak porsche czy bentley .. Nie ma znaków które pozwalają jechać 300 km/h A w dzisiejszych czasach każde współczesne auto z salonu nawet to najtańsze za 30 tys zł, potrafi sie rozpędzić do prędkosci większej niż przewidują przepisy drogowe.,.,.

Gość gość
polacy są takimi debilami:-) tylko zdecydowana większość nie ma zdolności kredytowej na bentka czy porsche:-)

Gość gość
to przejedż się autem za 5 tys do holandii i za 500 wtedy zobaczysz,że auto aucie nie równe i tak ze wszystkim auto za 5 tys zł , to nie jest auto a stary złom .. my porównujemy nową astre za 60 tys zł do auta za 500 zł Auto za 500 nie jest warte 500 tys ..Jest warte 200 tys .. Przepłacasz za niego 300 tys zł !!! I tak stoi w korkach !!! i nie przejedzie trasy Zakopane - Gdańsk szybciej niż Astra !! A astra jest warta 60 tys zł nie przepłacasz za nią ani grosza. .Teraz rozumiesz??

Gość gość
drogie produkty są dla debili ..,,. Im coś jest droższe tym bardziej przepłacone i bezużyteczne.,,

Gość gość
tak się pocieszjają biedaczki,które zawsze będą jezdzić astrą za 6 dych

Gość gość
kupując porsche bentleya płacisz podatek od debilizmu ... Lepiej nabyć prywatny odrzutowiec .. Nie musisz się stosować do przepisów .. A dystans Warszawa Wrocław pokonasz 10 razy szybciej niż bentleyem!!!

Gość gość
Bez przesady. Dostałam perfumy za 400 zł i zapach mi się nie podoba. Czasami płacisz za markę, nie za jakość. Fakt, że produkty nachalnie reklamowane nie są tego warte. Choćby sprzęt AGD. Jest taki wybór, że można znaleźć dużo równie dobrego, a nie reklamuje się bez przerwy. Poza tym nie rozumiem dlaczego reklamują doskonale sprzedające się proszki do prania czy tabletki do zmywarek. Żeby utrzymać dobre wyniki sprzedaży? Podobno reklamy dźwgnią handlu i wszelkiego biznesu. Jak się reklamują wszyscy dentyści w mieście, banery, lokalna prasa, internet to do którego niby pójść, skoro wszystko co się reklamuje to niby felerne?

Gość gość
tak się pocieszają własciciele porsche którzy musza stać w korku w Warszawie za astrą jak ostatni debile i frajerzy strzyżeni jak owce .,,. Nie potrafią się przyznać przed innymi ,że przepłacili i wtopili jak ostatni debile .. https://www.youtube.com/watch?v=GqvGpKXKV2s

Gość gość
w latach 80 czy przełom 90 nowy prezes coca coli ograniczył wydatki na reklamę o 70 % bo po co reklamować coś co znaja wszyscy i wszędzie... po czasie sprzedaż spadła o 50 %

Gość gość
wyobraz sobie jak kierowca auta 10 razy tańszego musi mieć beke z debila w porsche https://www.youtube.com/watch?v=GqvGpKXKV2s porsche powinno jechać 300 km./h a tutaj jedna wielka chuujjnia Za co zaplaciłeś 500 tys zł ? za to by jechać 30 km/h jak skończony deeebil , frajer i przygłup ?

Gość gość
nie każdego stać na prywatny odrzutowiec

Gość gość
nie rozumiesz i pewnie nigdy nie zrozumiesz różnicy,a w związku z tym nawet jakbyś się dorobił i stac cię było na porsche czy inne fanaberie to najnormalniej w świecie na nie nie zasługujesz,kup sobie krasnala z gipsu do ogródka bo to twój poziom wartosci :-D

Gość gość
Według mnie niektórzy są genialni w tym co robią, a słabo wypromowani. Np. www.igortreneronline.pl. Zaś inni są kiepscy, a aż o nich huczy...

Gość gość
no prosze cię porsche za 500 tys zł jeżdzą tylko baraaany których nie stać na ferrari za 3 mln zł .,,. Porsche jeżdzą tylko dorobkiewicze i cyganie Ferarri jezdzą ludzie z klasą i gustem https://www.youtube.com/watch?v=Z-4v4I7Gzk0

Ja dobrej chemii niemieckiej dowiedziałam się własnie z reklamy na tej stronie. Okazało się, że ten sklep jest nie mnie i specjalnie poszłam tam by to sprawdzić. Sklep był i pe pełno w nim super produktów prosto z Niemiec . Kupiła sobie z mety kilka dezodorantów dave bo były po coś koło 6 zł...a w hebe po 12...koszmar jakiś. Jak ktoś jest z warszawy to ten sklep jest na Kurhan 5 i nazywa się perfekt-haus .