Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety z kafeterii mają w ogóle jakieś pasje?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko bachory niańczą i rywalizują między sobą której dziecko ma kupkę o najlepszym smaku i zapachu

Gość gość
Nie,my z tych kupek lepimy figurki star Wars i konkurujemy między sobą które są bardziej goowniane.

Gość gość
gość dziś TO JUŻ COŚ!

Gość gość
Moja pasją było zwiedzanie Polski, naszych pięknych zabytków, interesuję się tym od dzieciństwa, historii architektury europejskiej nauczyłam się sama w wieku 11 lat, tę pasję mi zaszczepili rodzice zabierając mnie na wyprawy kiedy byłam jeszcze malutka, rozwijałam ją przez całe życie, od 25 lat jeżdżąc własnym autem i robiąc zdjęcia, aż do momentu, kiedy zostałam pomówiona o to, że jeżdżę po kraju żeby robić coś złego, nie wiem dokładnie co, ale podobno żeby mordować ludzi i porywać dzieci, oczywiście nigdy nikogo nie skrzywdziłam, ale kiedy się tego dowiedziałam, radykalnie zamknęłam się w domu i o wiele częściej myślę o samobójstwie, tamte wycieczki były jednak dla mnie pewną radością która dodawała mi sił do dalszego funkcjonowania. Siedzę teraz w domu i czekam na śmierć.

Gość gość
Kobiety i pasje nie idą że sobą w parze. Co gorsza, gdy facet ma jakąś pasję, kobieta ją niszczy. Sprzedaj motocykl, starczy tego brzdakania na gitarze, nie jesteś już dzieckiem.

Gość gość
Mam: tenis, podroze.

Gość gośćśmierć®
gość dziś do roboty się weź a nie siedzisz z doopa i czekasz,przyjde później

Gość gość
gość dziś Troche dziwna historia. Nielogiczna.

Gość gość
16.22 tak niszczyła mego brata jego żona. Przeszkadzało jej, że dużo czyta książek, chodzi na brydża, sied*******mpie i czyta na ten temat, chodzi na siatkę, ona nigdy nie miała żadnych pasji.

Gość gość
16:24 Przeklinam cię sk*****elu który to napisałeś.

Gość gość
16:25 może raczej ty jesteś idiotką.

Gość gość
gość dziś Kobiety i pasje nie idą że sobą w parze. Co gorsza, gdy facet ma jakąś pasję, kobieta ją niszczy. Sprzedaj motocykl, starczy tego brzdakania na gitarze, nie jesteś już dzieckiem. xx Święte słowa! Albo nie czytaj książek - szkołę już skończyłeś. Nie maluj, dorośli tego nie robią

Gość gość
A autor jaką ostatnio książkę przeczytałeś?

Gość gość
Pasje faceta są dobre, jeśli facet zarabia na ich realizowaniu. Inne pasje to niepotrzebna strata czasu i pieniędzy. Tak myślą kobiety.

Gość gość
Do 16:29 a jaką ty ostatnio książkę przeczytałeś i jaką ty masz pasję?

Gość gość
"Wszystkie wiersze" Poświatowskiej przeczytałem

Gość gość
gość dziś Do 16:29 a jaką ty ostatnio książkę przeczytałeś i jaką ty masz pasję? xx Powtórzę się: Wszystkie wiersze Poświatowskiej Interesuję się przyrodą fotografią malarstwem teatrem

Gość gość
Kobieta ma pracować na 3 etaty, rodzić, żreć kartofle, być umęczona zyciem i to demonstrować, a nie mieć jakieś pasje. Jak ma pasje, a jeszcze nie daj Boże jest sama, to trzeba ją tak tępić, żeby się bała oddychać.

Gość gość
a od kiedy dzieci to pasja? Ja nie posiadam ani jednego ani drugiego i jakos zyje :P

Gość gość
Robienie loda

Gość gość
17:27 zjeżdżaj prymitywie.

Gość gość
Analiza biznesowa, systemowa i zarzadzanie projektem informatycznym. Analiza strategiczna przedsiebiorstw. Te realizuje w pracy. Poza tym lubie teatr i taniec (teatr pasywnie, taniec aktywnie). Na drutach robie, lubie gotowac.