Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o polskiej przaśnej urodzie polek i brzydocie polaków

Polecane posty

Gość gość

o polskiej przaśnej urodzie polek i brzydocie polaków

Gość gość
Widziałam ludzi z Ukrainy , są jeszcze brzydsi czasem , poprostu ludzie ze wschodu w tym Polacy są brzydcy

Gość gość
Najladniejsi są ludzie ze Skandynawii i Holandii , dużo wysokich blondynek z niebieskimi oczami i szczuplymi nogami , slowianki są brzydkie i mają nogi jak kołki

Gość Carycka
Holenderki nie sa zbyt urodziwe, duzo jest mega wysokich kobiet. Za to Holendrzy sa b.przystojni.

Gość gość
Obrazasz holenderki bo jesteś kobietą a np Holendrzy mówią o polkach i rosjankach że są wymalowane jak clowny i wulgarnie się ubierają i jest za mało blondynek

Gość gość
Polki ukrainki i ruskie sobie myślą , że są najpiękniejsze na świecie a to guzik prawda bo Niemcy czy Holendrzy rzadko kiedy są zainteresowani wschodniaczkami chyba , że są starzy a szukają młodszej albo są za biedni na rodaczke

Gość gość
Kiedyś się pytałam Niemca czemu się interesują kobietami ze wschodu to ten na to " A kto ci powiedział że Niemcy interesują się dziewczynami ze wschodu ? Jestem Niemcem chce niemke a nie polke czy ukrainke "

Gość gość
A uroda Ukraińców czy Polaków to już jest epopeja brzydoty , tylko Rosjanie są przystojni a to tylko dlatego że mają dużo genów ugro fińskich (takich jak mają Finowie ) typowy Polak czy Ukrainiec to buraczana wstretna geba kobiety mają więcej szczęścia bo się mogą umalowac