Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KURRWY ZNALAZLEM PRACE JAKO KIEROWCA TIRA

Polecane posty

Gość gość
podaj na jakich warunkach

Gość gość
chyba w euro truck simulator kaleko

Gość gość
@kochamagnieszke #codziennysynbozy dzwoniłeś już do instruktora od prawka? wracaj na kurs i dokończ to kaleko, a jak nie potrafisz to na terapie marsz!

Gość gość
pamiętaj przemo że zimą łatwiej zdać jak śnieg jest bo lini nie widać a te skurfiysyny patrzą na linie wszystkie i jak tylko ciutke najedziesz to masz oblane, mówie o liniach na placu ale również tych na mieście, na skrzyżowaniach itp a jak jest śnieg to lini nie widać i cie nie obleje :D no chyba że byś jakoś nagminnie źle pojechał to wtedy i tak wiadomo że linia przejechana

Gość gość
No tak "euro truck simulator" haha bo cóż więcej takie ścierwo potrafi.....

Gość gość
@Pshemysuaf @Pshemysuaf26 @Pshemysuaf26L @Pshemysuaf91 @Pszemysuaf @Pszemysuaf26 @Pszemysuaf26L @Pszemysuaf91 #codziennysynbozy

Gość gość
@Priemyslav @Priemyslaw91 @Pshemyslaw91 @Pshemyslav26 @Pszemyslav91 @DonPshemo @DonPerignion91

Gość gość
pszemek ty sie tak tą matką na wykopie nie zasłaniaj, bo ona na pewno ci nie zabrania pracować, to tylko twoja wymówka żeby ci głupio nie było że ciągle od tylu lat jesteś bezrobotny, łatwiej wymyśleć że to matka zabrania niż przyznać się że sam jesteś niepełnosprytną kaleką życiową która nie potrafi się ogarnąć i tak będziesz całe życie sie za mamusią chował sieroto

Gość gość
zabronila mi jechac do uk albo do duzego miasta szukac pracy u mnie w zadupiu jej nie ma

Gość gość
E tam mamy sie bedziesz sluchal jestes dorosly chlop idziesz na przystanek z bagazami i jedziesz

Gość gość
zabroniła i zabroniła, a ty malutkie dzieciątko jesteś? oddychać ci jeszcze nie zabroniła frajerze? :D tak będziesz do usranej śmierci zatem przy niej siedział, jakbyś miał jaja to byś postawił sprawe jasno matce i byś wyjechał bez jej ględzenia, ale peasdą jesteś życiową i peasdowatym synusiem jesteś więc będziesz sie tylko dalej użalał nad sobą i obwiniał matke o swoje wszystkie niepowodzenia

Gość gość
kiedyś myslalem zeby isc do roboty jako kieroca tira ale matka mi nie pozwoli jezdzic w trase daleko przeciez

Gość gość
jak ty jełopie nawet prawka B zrobić nie potrafisz a ty o tirach marzysz? :D może od razu o Formule 1 kaleko żałosna :D

Gość gość
przeciez na tira to i tak za 2 lata dopiero i tak trzeba z 10 tys zl na to....

Gość gość
no spoko przemek ja ci nie bronie, nawet powiem więcej życze ci tego byś był kiedyś majętnym kierowcą tira ale chłopie RÓB COŚ wreszcie w tym kierunku, bo póki co to jedynie do 10 lat gadasz gadasz i gadasz, ciągle tylko marzysz o tym i o tamtym ale nie robisz totalnie NIC by się do tych marzeń zbliżyć i to jest najżałośniejsze w tobie, rozumiesz?

Gość gość
Każdy kierowca tira to grubas

Gość gość
Ty ja to chcialem zrobic dla Agnieszki zeby miec troche wiecej pieniedzy niz jeebane 2 tys na miesiac i zeby odlozyc na wlasny biznesw przyszlosci....

Gość gość
mi nie grozi bycie grubasem raczej ciezko mi przytyc jest

Gość gość
no dobra przemek ale nie zbaczaj z sedna tematu, ja już wiem że marzysz o byciu kierowcą tira, wiem że chciałbyś to zrobić dla agnieszki i dla waszej lepszej przyszłości, ale nadal unikasz odpowiedzi na zasadnicze pytanie. Dlaczego nic z tym nie robisz? dlaczego nie ma żadnych konkretów z twojej strony, ani jednego małego kroczku nie zrobiłeś by zbliżyć się do tych marzeń. Dlaczego? znowu zasłonisz się matką czy coś nowego wymślisz? to jest właśnie w tobie najżałośniejsze, że marzysz marzysz latami ale NIC kompletnie nic nie robisz w kierunku realizacji tych marzeń, ani milimetrowego kroczku nie zrobiłeś przez ostatnie lata

Gość gość
no widzisz? milczysz i w jednym i drugim temacie więc tak sobie dalej wołaj age ujadaj i marz o TIRowaniu bo tylko to ci pozostało aha i oczywiście wylewaj dalej hejt na innych którzy coś osiągnęli i ujadaj dalej na swoją matkę która ci zniszczyła życie i która ci już nie długo nawet oddychać zabroni..... wszystko w twoich rękach, nie twojej matki, nie kogokolwiek, a ty masz to gdzieś, wolisz dalej biadolić hejtować i się użalać, zatem twoja sprawa, ale mi już cie nie żal wiesz? już nie...

Gość gość
frajer..

Gość gość
ej kierowco tira za dyche odezwij sie