Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

muzulmanin uderza 13letnią żonę w czasie ślubu goście się cieszą

Polecane posty

Gość gość
Biedne arabskie dziwczynki.. nigdy nic nie będą miały z życia, tylko ciągle poniżanie, przemoc, strach.. Nigdy też nie poznają smaku godności, dumy z bycia kobietą czy uczucia szacunku dla samych siebie jak i ze strony innych osób. I tak przez całe życie zdane na łaskę i nie łaskę niedojrzałych i zezwierzęconych istot ludzkich, które wykorzystują swoje biologicznie większe ciała (nigdy mózgi, bo jak wiadomo nie byłoby już tak łatwo ;) - do przejmowania kontroli nad tymi właśnie kobietami...

Gość gość
dziewczynki*

Gość gość
to powinien byc material edukacyjny czym jest islam!!!

Gość gość
00:42 akurat wy polki do takich bin ladenów ciągniecie "bo przystojni"

Gość gość
gość dziś Uwierz, że ochydny charakter potrafi zrujnować nawet najpiękniejszą twarz, poza tym polki chyba w końcu zrozumiały w co się pakują idąc z takim? A jak nie, to się dopiero przekonają, a przekonają się na pewno ;)

Gość gość
Polki pragna takiego traktowania bo on taki "meski" zreszta nie tylko Polki ale.europejki przez dzialania feministek i lewackich grup. Teraz olewaja dobrych mezczyzn bo nie daja "emocji". Polska to kraj zasadniczo porzadnych, spokojnych mezczyzn gotowych do partnerstwa ale Polki tego nie chca i albo nienawidza mezczyzn i chca samotnego macierzynstwa lub brak dzieci albo leca na zagranicznych lub muslimow ktorzy sa maczo, bad boys. Potem zle koncza.

Gość gość
4:20 i tak zdechniemy bo z powodu tego, że Polki zrobiły się wyzwolone, to nie chcą rodzić dzieci, a faceci nie chcą nieposłusznych żon (nawet w Biblii jest napisane, że żona ma być posłuszna mężowi). I tak o to wymieramy bezpotomnie. Bo i na co mi jakaś agresywna, kłótliwa, wiecznie nie zadowolona choleryczka, która nic nie potrafi bo za darciem ryja?

Gość gość
Tak jak w przypadku Adama i Ewy znow wszystko przez kobiete.

Gość gość
Mi sie w ogole muzulmance nie podobaja sa dla mnie aseksualni a slyszac o tym jak traktuja kobiety wcale nie mam ochoty na jakiekolwiek kontakty towarzyskie z takim motlochem i duzo jest takich kobiet jak ja wiec nie ma co generalizowac nie kazda lubi lanie po pysku ja wole mojego spokojnego i zaradnego meza Polaka

Gość gość
gość dziś Powiem tak, większość mężczyzn nie jest wow (tak jsk siebie widzą, szczególnie araby :D.. są tacy jak większość kobiet - przeciętni, bez wyraz. Kobiety i mężczyźni tak naprawdę są na równi i zachwycają się tym samym u siebie nawzajem.. Wiec dlaczego kobieta ma być posłuszna takiemu samemu jak ona przeciętnemu człowiekowi? Jeszcze żeby ten mężczyzna był naprawdę istotą złożoną, wyższą i doskonałą..to może bym to zrozumiała.. może ;) Nie chcę krytykować nikogo, ani mojej ani przeciwnej płci ale człowiek to tylko człowiek ze swoimi nikłymi zaletami i ogromnymi wadami, więc dlaczego jedno ma słuchać drugiego w sensie wykonywania poleceń??? (Mówię o relacjach rodzinnych oczywiście).

Gość gość
gość dziś Polska to kraj zasadniczo porzadnych, spokojnych mezczyzn gotowych do partnerstwa ale .. x Polska to kraj alkoholików, niestety taka jest prawda, gdzie się nie obrocisz tam pelno barow i te głupie nayebane gemby..:O Na weselach wóda, na urodzinach wóda, w weekendy wóda.. a potem dziwią się, że kobiety nie mogą patrzeć na takich facetów, bo albo to zarzygane albo agresywne, a poza tym przejawia bardzo słaby charakter swoją skłonnością do nałogu. Nie wspominając o jeszcze niedawnej masowo praktykowanej w Polsce patologii bicia żon.. Pewnie polacy nadal są tak mali w swym zachowaniu i względem własnych kobiet, a nierzadko również dzieci ;) Kobiety to czują i nie chcą się wiązać, bo teraz mogą sobie na to pozwolić, a kiedyś było to nie do pomyślenia, zbyt duża presja społeczna..itp.

Gość gość
Ja p*****le

Gość gość
Polacy bija ale po slubie , taka roznica

Gość gość
Polacy to cywilizacja i kultura w porównaniu do tego bydła i dziczy arabsko-turecko-irańsko-pakistańsko-bengalsko-afrykańskiego każdy kraj w którym istnieje islam jest zdegenerowany!

Gość gość
za muzułmanina będziecie miały g****o do gadania, czy chcecie go na męża czy nie, czy chcecie mieć z nim dzieci czy nie. Po prostu g****o.