Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnosprawna_30

Czy niepełnosprawna samodzielna ładna kobieta ma szanse na faceta?

Polecane posty

Gość niepełnosprawna_30

jak uważacie?

Gość gość
Z pewnoscia tak!

Gość gość
Oczywiście że tak. Uśmiechnij się i uwierz w siebie! :-)

Gość gość
Ma , znajoma mojej przyjaciolki , o kulach, nie moze chodzic wyszla za maz.Chlopak opiekuje sie nia , az do przesady

Gość gość
Te rady typy uśmiechnij się i uwierz w siebie a poznasz księcia na białym koniu są żenujące. Otóż sam uśmiech i pewność siebie jeszcze nikomu nie zagwarantowaly poznania właściwego partnera.

Gość niepełnosprawna_30
mną się nawet nikt nie zainteresował :( mam 30 lat i dalej jestem dziewicą, ale miałam sex propozycje od facetów, ale się wstydziłam może warto korzystać?

Gość dobra zmiana
każdy ma tylko prawdopodobieństwo jest mniejsze, wiec musisz nadrabiać innymi cechami, aby średnia wyszła średnio.

Gość gość
Co komu pisane/przeznaczone.

Gość prawi 114
faceta może mieć, ale raczej takiego który nie chciałby mieć dzieci,.,.,.

Gość niepełnosprawna_30
dlaczego takiego który nie chciałby mieć dzieci? ja mogę mieć dzieci i nawet bym chciała tylko bardzo się wstydzę i boje zbliżenia z facetem, że mnie wyśmieje.

Gość gość
Przespij się z kimś niezobowiazujaco, dla odwagi a później szukaj faceta. To ci da pewność siebie i jakieś doświadczenie bo w tym wieku to rzeczywiście odstraszy kazdego, nawet normalnego.

Gość gość
Baby mają kompleksy, a gbur może wyśmiać i miss świata.

Gość niepełnosprawna_30
przespałabym się, ale się wstydzę i boję, niestety ale tam na dole nie wszystko dobrze u mnie działa :(

Gość gość
to się nazywa selekcja naturalna przez dobór płciowy. Nie każdy musi przekazać swoje geny. Mnie też żadna nie chce pomimo, że jestem sprawny.

Gość prawi 114
bo żaden facet nie bedzie chciał 30 latki na matke swoich dzieci , nie dlatego ze jest niepelnosprawna , a dlatego , że jest na to za pozno Dlatego ze on moze pomyślec ze w jej wieku to facet będzie służył jej tylko jako dostawca nasienia i nic więcej .,.,. To jest po częsci przyjscie na gotowe .,., A żaden facet nie chce kobiety która próbuje przyjść na`` gotowe``

Gość dobra zmiana
Przespij się z kimś niezobowiazujaco, dla odwagi a później szukaj faceta. To ci da pewność siebie>>>idąc twoim tokiem to największą pewność zyska jak zostanie prostytutką :D w miesiąc wieksza pewność niż inne kobiety osiągną przez cale zycie:classic_cool: autoko nie pytaj na tym forum nie widzisz po odpowiedziach ze tu 99% to debile :D

Gość niepełnosprawna_30
ja bardzo chciałabym mieć dzieci, ale pewnie nie będzie z kim :( gdzie szukać faceta do sexu?

Gość prawi 114
to tak jakby 40 latka sobie nagle szukała osła który zechce zostać ojcem ,.., Nikt sie na to nie zgodzi .,. O faceta trzeba dbać wiele lat był zainteresowany ojcostwem .,.,A nie sćiagaj majtki robimy dzieci ..,., Decyzja o ojcostwie nie powstaje po roku czy dwóch randek , a 5 latach najmniej .,,.

Gość prawi 114
Decyzja o ojcostwie nie powstaje po roku czy dwóch latach randek , a 5 latach najmniej trzeba ze sobą chodzić ,..,.,,.

Gość niepełnosprawna_30
jak myślicie co by najbardziej przeszkadzało facetowi w byciu z osobą na wózku?

Gość prawi 114
tylko idiotka myśli , że facet zechce z nią mieć dziecko mieć jak zrobi mu raz albo 2 razy loda .,.,

Gość gość
tylko idiotka myśli , że facet zechce z nią mieć dziecko mieć jak zrobi mu raz albo 2 razy loda a jak zrobi 1000 razy ,.., To wtedy będzie się nadawać na matkę dzieci ?

Gość niepełnosprawna_30
po prostu mi brakuje kogoś bliskiego zawsze w weekend sama :(