Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzeba nie mieć godności, żeby wziąć samotną matkę z bachorem po jakimś bad boyu

Polecane posty

Gość gość

trzeba być ostatnią łajzą i frajerem, by zbierać okruchy ze stołu i brać na barki balast w postaci wyrachowanego szmatławca, która najpierw doznawała nieopisanych rozkoszy z tępym, prymitywnym troglodytą, a teraz szuka jelenia, któremu wlepi bajeczkę o miłości i przejrzeniu na oczy, a potem będziecie wychowywać dzieciaka, który pójdzie w genach po ojcu i będzie tępym troglodytą, kryminalistą, albo studentem awf.

Gość gość
szmatławiec 1. pogard. «bezwartościowa gazeta» 2. pogard. «w okresie okupacji hitlerowskiej: organ prasowy okupanta»

Gość gość
Dodam jeszcze, że trzeba być mega pizdą i ostatnim l********giem, żeby brać sobie puszczalską szmatę, która nie jest dziewicą, która występowała w p****lach, dawała d**y komu popadnie i jest po kilku aborcjach.

Gość gość
znowu zabijasz samotność i własna beznadziejność pisaniną na forum? Jakby ci groziło spotkanie jakiejś innej kobiety poza matką- własną zresztą...

Gość gość
17:51 A ty co niby robisz chore psychicznie stworzenie? Ja tu wchodzę raz na ruski rok i nie ma takiej sytuacji, żebyś mi zaraz nie odpisało na temat. To jest dopiero przegryw i samotność. Ja chodzę do roboty, mam znajomych, niewielu ale mam, mam dziewczynę. A ty tutaj bez przerwy, totalnie, definitywnie BEZ PRZERWY.

Gość gość
gooofno masz mały, a do tego ci sie pogorszyło bo wymyslasz sobie alternatywne zycie z przyjaciółmi i dziewczyną- coś czego nigdy nie będziesz miał nieudaczniku

Gość gość
Prawda!!

Gość gość
Przecież ciebie żadna nie chce, nawet samotna matka z kilkorgiem dzieci buhahaha. Pewnie dlatego, że nie potrafisz dać tej rozkoszy.

Gość gość
tobie mały pewnie nawet ptaszek nie dyga, stad ta frustracja i nienawiść do kobiet. Przyznaj się, jesteś impotentem?