Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakup wózka kiedy najlepszy moment?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Kiedy dokonałyście zakupu wózka? Na jakim etapie ciąży? Czy może dopiero po porodzie?

Gość gość
Autorko, nikt ci tu nie odpisze na normalny temat. Na forum i macierzyństwie to obsmarowuja tylko pobierających 500+ i jaraja się zdradami małżeńskim :-(

Gość gość
Hej ja kupilam moj wozek po szczegolowych badaniach w 20 tc. Chcialam sie upewnic,ze dziecko jest zdrowe,w innym przypadku zastanawialabym sie nad aborcja.

Gość gość
Ja wózek zamówiłam na 3 zgodnie przed terminem.

Gość gość
Ja właśnie jestem w połowie ciąży i trafiła mi się świetną okazja. I nie wiem co robić.

Gość gość
Ja kupiłam w 37 tc

Gość gość
Ja jestem w 28tc i myslimy zeby jednak blizej porodu kupic ale ogolnie wydatki rozkladamy i kazdego miesiaca cos kupujemy zeby pozniej nie bylo za duzo na raz

jeśli wpis "jestem w połowie ciąży i trafiła mi się okazja..." jest Twój autorko to uważam że jeżeli ten wózek jest tym co zawsze chciałaś mieć, podoba Ci się to nie patrz na tc tylko bierz:-) co to za różnica w połowie ciąży na koniec czy po porodzie?? myśle ze lepiej w czasie ciaży niż na koniec czy po porodzie...jeśli teraz czujesz się dobrze nie wiesz czy na koniec czy tym bardziej po porodzie będziesz miała czas czy siły jeździć i wybierac wózek...ja kupiłam wózek6m-cy po porodzie bo wcześniej dostałam za darmo(ale bardzo mi się nie podobał- wiec po uzgodnieniu z ofiarodawca oddałam go do matemblewa dla samotnych matek)wiec i tak bywa;-)

Może warto o to popytać znajomych? Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie :)

Gość gość
My kupiliśmy jakoś marzec kwiecień a termin miałam na lipiec.

Gość gość
jesli mialas okazje to czemu nie kupic? duza zaleta, ze odpada Ci chyba najwiekszy wydatek na polmetku. ja 38 t, wozek zamowiony czekam na kuriera :)

Gość gość
14 25 jaki kupiłaś ?

Gość gość
nazwy nie pamietam :) kupowalam na allegro, wyszlo 1000 z przesylka, nie kupilam jakiegos mega, zobaczymy czy sie sprawdzi

Gość gość
ja jestem w 25 tc, oglądałam już dużo wózków na internecie teraz wybieram się do Łodzi 1.12 bo jest otwarcie nowego sklepu Bobowózki, będą specjaliści i promocje - więc może na coś się skuszę