Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostalam prace a nadal brak mi pewnosci siebie

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj dostalam prace a nadal mam lek czy sobie sama poradze. Nigdy nie pracowalam na kasie,szef mowi ze jestem chyba urodzona w sklepie bo dobrze mi idzie,pracownicy inni tez miwia ze jest ok,ze szybko sie ucze. Ale ja glupia nadal mam watpliwosci ze jak zostane sama na zmianie to cos nawale,nie potrafie uwierzyc w siebie. Nie pracowalam poltora roku bo bylam chora I teraz ta praca to takie zaskoczenie i jestem zmeczona,wiem na poczatku to normalne. Ale boje sie ze nie dam rady. Jak ja mam uwierzyc w siebie ?

Gość gość
Prosze powiedzcie mi ze zwariowalam I ze wszystko bedzie dobrze

Gość gość
zwariowałaś:P wszystko będzie dobrze :) daj sobie czas nie spinaj się, daj sobie tydzień dwa na przetarcie potem już będzie rutynka i będzie dobrze ;) zresztą słuchaj po co się spinać na zapas? jak się coś stanie to dopiero wtedy się będziesz martwić, chcesz od razu zrezygnować? po co? żeby przegrać juz na starcie? daj sobie te dwa tygodnie zobaczysz że wszystko się fajnie ułoży, powodzenia :)

Gość gość
jutro cie wypiertolo z ty roboty

Gość gość
Wybacz, ale jak udalo Ci sie znalezc prace po poltora rocznej przerwie?

Gość gość
Sama nie wiem jak mi sie udalo dostac ta prace. Po prostu nie klamalam,powiedzialam ze chorowalam I musialam do siebie dojsc I teraz zaczynam od nowa I tyle. Sama jestem zaskoczona ze mnie przyjeli.