Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałosne są matki które dla swojej wygody zakładają pampersa zamiast tetrowej

Polecane posty

Gość gość

pieluchy...nawet nie wiecie ile w takim pampersie jest chemii i to przenika przez skórę maluszka. Zamiast się poświęcić to one wola założyć pampersa i dać mleko sztuczne bo boją się że ich piersi po karmieniu przypominać będą uszy jamnika

Gość gość
Oooo to chyba namaameleczki czy jak jej tam hahaga. Debiiiiiiiiilkaaaa

Gość gość
Haha no nie mogę haha haha. Poświęcić się? W imię czego? Dziecko będzie pamiętalo, że miało tetre zamiast pampersa i może będzie wdzięczne matce, że się prawie zarypala zmieniając co chwilę pieluchy i pralka to? Wątpię. Nie warto. A poza tym głupie to prowo.

Gość gość
tak, ja nadal po porodzie chce miec piersi a nie uszy jamnika i to moja sprawa!

Gość gość
Rozumiem że te pieluchy tetrowe będziesz prać na tarce bo takiej męczennicy nie przystoi korzystać z ułatwień.

Gość gość
Oczywiście to temat trola, ale pieluchy tetrowe miały duzy plus, jesli chodzi o bioderka dziecka - dzięki nim nóżki rozchodziły sie na boki i to powodowało pozycje "żabki", czego nie da sie uzyskać przy jednorazowych. Korygowały biodra, sam rehabilitant to mówił. Tak trzeba nosić dziecko na biodrze bądź układać na brzuchu, zeby siedziało jak żabka.

Gość gość
Takie matki to szmaty a nie matki...

Gość gość
No ale to ze w pamperaach sa np substa cje pochodne od ropy prawda w dodatku oryginalne pampersy sa perfumowane a to drazniace dla skory..

Gość gość
mimo wszystko mało tych plusów... Ja pamiętam, jak się męczyłam z tetrowymi, bo nawiedzona tesciowa wymyslliła że mamy uzywac tetrowych, i nie pozwoliła nam kupic normalnych pieluch. Dwa miesiące dziecko w nocy nie spało, góra 3 godziny. Jak miał 2 miesiące, znajomi przyniesli nam pake pampersów. Załozyłam synowi, i tej nocy spał 12 godzin od 20 do 8 rano. I spał taki swietnie przez prwie rok, do czasu jak miał raz zapalenie gardła

Gość gość
Ja prdl używałaś tetrowych bo ci teściowa kazała?????????woooow

Gość gość
gość wczoraj A to, że ta trollica napisała o chemii w pieluchach jakoś nie zauważyłaś. Poniekąd ona ma rację. Jak najmniej pampersów. Jak już namiętnie ich używasz, to chociaż odpieluszkuj wcześniej, a nie w wieku 4 lat.

Gość gość
Agatko to Ty? Nie gotujesz kaszki!?

Gość gość
dziś to zajmij się hodowlą kóz albo idz zapolować dzika bo w tym jedzeniu to tyle chemii jest