Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy, opisujmy najbardziej upokarzające historie jakie nas spotkały pośmiejmy si

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 letniego synka ale ze śmiechem wspominam mój bilans 18 latki. Rodzice wysłali mnie z tym do swojej znajomej lekarki. kobieta po 50tce, bardzo miła i nieestety jak się późiej okazało- bardzo dokładna. przyjmowała w swoim mieszkaniu na 6 piętrze. nie było tam typowego gabinetu, ale za to podłoga była wyłożona wykładzinami i atmosfera była miła. weszłam do mieszkania- dzień dobry, dzień dobry, lekarka niemal na wejściu kazała mi się rozebrać. powiedziała że korzystając z tego że nikogo nie ma w poczekalni mam się rozebrać w przebieralni na końcu korytarza i przyjść do niej do gabinetu (który był na drugim koncu). poszłam do przebieralni, rozebrałam się do bielizny i skarpetek i wracam do niej do gabinetu. a ona że mam wrócić do przebieralni (w rzeczywistośći był to mały kantorek) i resztę też zdjąć. wróciłam do przebieralni, zdjęłam stanik i skarpetki. osłaniając swoje bezwstydnie dyndające cycki wrociłam do gabinetu. lekarka jak mnie zobaczyła roześmiała się i powiedziała że chyba musi iść ze mną do przebieralni bo "chyba nie wiem co to znaczy się całkowicie rozebrać". jak tam wracalyśmy spytala: "co się tak zasłaniasz?". w przebieralni kazała mi zdjąć majtki co też zawstydzona zrobiłam a także kazała mi rozpleść warkocz i zdjąć biżuterię, po czym to wszystko odłożyć na półkę. stałam przed nią całkiem goła jak mnie pan bóg stworzył. wtedy lekarka powiedziała "teraz do gabinetu". szlam przed nią mając jej wzrok na swojej gołej pupie. lekarka stwierdziła, że "postawę mam ok". w gabinecie to już w ogóle przeżyłam wstyd bo kazała mi dać ręce wzdłuż ciała i nie mogłam się w ogóle zasłaniać. widziałam że przyglądała się moim nagim piersiom i po chwili zaczęła je chwalić, że takie wielkie i jędrne, spytała nawet jaki to rozmiar na co zawstydzonym głosem odpowiedziałam, że 75F. kazała mi robić skłony i przysiady. "teraz cię zważymy"- powiedziała a waga stała przodem do okna i caly czas się bałam żeby ktoś mnie nie zobaczył. potem jeszcze mierzyła mi ciśnienie, badała wzrok i sluch i podczas tych badań cały czas byłam na golasa. na koniec powiedziała że teraz będzie musiała przyjrzeć się mojej sikorce. kazała mi usiąść na krześle z rozkrokiem i odchylić wargi sromowe większe. oglądała mnie tam świecąc latarką. następnie kazała mi przyklęknąć, wypinając pupę. gdy już obejrzała mnie ze wszystkich stron, ktoś wszedł do mieszkania. "poczekaj, chyba następny pacjent"- powiedziała i rozsunęła drzwi (w gabinecie były tzw drzwi-harmonijki. facet przez te uchylone drzwi zobaczył jak stoję całkiem naga na środku gabinetu. zawstydziłam się strasznie, zaczęłam się zasłaniać, a on cofnął się i słyszałam tylko jak powiedział "pani doktor, rzeczywiście jest pani dokładna" po czym się zasmiał. lekarka wróciła do mnie i poprosilam ją żeby mi przyniosła moje rzeczy z przebieralni, bo przecież nie będę paradować na golasa przez cały korytarz przy obcym facecie. przyniosła mi moje rzeczy do gabinetu, ubrałam się i szybko wyszłam, nawet nie zerkając na tego faceta który mnie widział nago. wracając do domu, myślałam że sie spale ze wstydu...

Gość gość
kolejny masturbator ze szkoly wrocvil. :o

Gość gość
Ten idiota zakłada wszedzie durne tematy pełne zalosnych opisow i najwyrazniej robi sobie przy nich dobrze. Jak widac, debili na swiecie nie brak.

Gość gość
rano pisał teksty o gwałcącym nauczycielu :o

Gość gość
To już stare. Kiedyś to już czytałam.

Gość gość
a jak pojechałam na zawody w siatke a byłam rezerwową to wszystkie weszłyśmy do jednego gabinetu i pielęgniarka kazała się nam wszystkim rozebrać do naga. żadna nie chciała się rozebrac tak że babka musiała kilka razy sie powtarzac. w końcu niektóre dziewczyny rozebrały sie do bielizny. ja zapytalam czy jako rezerwowa też muszę się rozbierać. pielęgniarka powiedziała, że wszystkie i to do naga nie do bielizny. zdjęłam koszulkę i spodnie. zobaczyłam że niektóre dziewczyny już są gołe. niektóre nawet nie zasłanialy się rękami. zdałam sobie sprawę że też muszę zdjąć wszystko. odpięłam stanik, zdjęłam ramiączka, po czym zsunął się on z moich obfitych piersi. następnie zsunęlam majtki. od razu zaczęłam żałować że się nie ogoliłam tam bo jednak większość dziewczyn było ogolonych. zasłoniłam się lekko rękoma i ustawiłam w kolejce do badania. badanie nas wszystkich trwało 40-50 minut, przez ten cały czas byłyśmy golutkie. pielęgniarka badała nam wzrok, słuch, ciśnienie, ważyła nas i mierzyła a także sprawdzała postawę, kazała nam robić przysiady i skłony. jak przy skłonach któraś oderwała pięty od ziemi to musiała powtarzać to ćwiczenie a było to o tyle kłopotliwe że w trakcie skłonów niczym nieosłonięte cycki zwisały sobie i dyndały po tych badaniach, gdy dowiedziałyśmy się że prysznice są bez zasłon, nie było to juz dla nas większym problemem

Gość gość
ale masturbatorzy są namolni.... i nudni.....ziew

Gość gość
Idź spać głupi niedoj***q