Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET 45 lat nigdy nie mial zony, nie ma dzieci, czy BOI sie SEKSU? o co chodzi

Polecane posty

Gość gość

Poznalam pare miesiecy temu Mezczyzne , jest ok po 40stce, nie ma zony, nie mial nigdy, nie ma dzieci, przystojny, zadbany, z humorem, bardzooo spokojny, delikatny. Jak sie spotykamy to on chce tylko calowac sie,dotykac mnie, ale jakby bal sie seksu... Pierwszym razem jak sie rozebralam to taki troche jakby byl przetraszony... zapytal "juz rozebralas sie" ale ja sie nie rozebralam calkiem, mialam na sobie stanik i majtki...ale mialam wrazenie ze byl troche przestraszony tym faktem, a pozniej po pocalunkach sam mnie prawie na sile rozbieral, calowal mnie po szyji ocieral sie az jeczal, ale sam nie sciagnal slipek... I nie bylo seksu chodz bylo pozadanie ... A ja na sile nie bede tego robic/zdejmowac komus slipki, skoro sam tego nie robi... I jak sie ostatnio spotalismy przytulalismy, calowalismy lezelismy w lozku wieczorkiem, to nagle patrzal tak na mnie usmiechal sie , a po chwili jego twarz - mimika twarzy zmienila sie diametralnie w jakas zlosc/nienawisc.Bardzo mnie to zastanowilo i zastanawia... Jest bardzo mily do mnie, i jest delikatny, spokojny bardzo, spotykamy sie rzadko, bo mieszkamy 300km od siebie. Macalam jego Penisa delikatnie przez slipki podczas gdy byl bardzo podniecony jak jeczal, i w tym momencie penis byl jakby pol twardy/pol miekki, ale nie odwazylam sie "tam" wlozyc dloni, wiem ze moze to brzmiec smiesznie, wrecz groteskowo, ale zamiast penisa ocieral sie o moje krocze kolanem masowal, chyba wiecie o czym mowie... Nie wiem co sadzic, moze to jest jakis wiekszy problem, bardzo krepujacy dla niego... Mialam paru partnerow i nawet pewnego z malutkim penisem i on wcale sie tego nie wstydzil, sam chetnie zdjemowal slipki, chcial byc pieszczony... A i jeszcze... zapytalam go pare razy delikatnie okreslajac to " czy masz jakies zyczenia" a on ze nie... ze chce zebym przy nim lezala, na nastepnym spotkaniu jak znow zapytalam czy ma jakies zyczenia, to mowi do mnie "co ty z tymi zyczeniami"... Co sadzcie o tym mezczyzni dlaczego w taki sposob sie zachowuje?

Gość gość
A Ty ile masz lat?

Gość gość
Po 30stce jestem.

Gość gość
dziwne...moze byl zly bo nie dostal sexu, a nie zdawał sobie z tego sprawy, bo nigdy go nie miał jeszcze...Moj mąz tak sie robi czasem zły jak nam sie nie uda w łóżku a sie mocno nakreci...

Gość gość
Czasem jak mężczyzna jest zbyt podniecony nie staje mu w pełni, może się tego wstydzi?

Gość gość
Kolezanko wyzej nic nie rozumiesz... ale ja mu dawalm do zrozumienia ze mam ochote na seks... zaczelam sie rowniez ocierac o jego penisa, to powiedzial, zebysmy odpoczeli... no ok...

Gość gość
Nie wiem moze ma jakis problem, tylko jaki, dalczego?

Gość piwosz24
7/10

Gość gość
Ale po co zasmiecacie watek? Sa takie przypadki dziwnych facetow.

Gość gość
Każdy stary kawaler to dziwak .

Gość gość
Fioł.

Gość gość
Po co się z nim zadajesz. Wyślij jego fotke na kafe to go ocenie co mu jest.

Gość gość
Wyślij fotke jego na kafe to ocenie gościa co mu jest z wyglądu . Albo napisz szerzej o jego rodzinie . Rodzice .rodzenstwo . Gdzie pracuje .itp.

Gość gość
Ale co sie dziwic? bywaja przypadki dziwnych, dziwacznych facetow.

Gość gość
Moze ma problemy z penisem?

Gość psychorada
ten facet to jakaś życiowa peezda, może nigdy nie roohał i nawet nie kuma o co chodzi, albo ma problemy psychiczne i ma blokade. Lub po prostu dziwak bo był długo sam i odbija się to na jego psychice. Takie typy bywają niebezpieczne, uważaj aby cie nie udusił albo coś. Myśle że powinnaś to zakończyć, troche powiewa to desperacją z twojej strony. Dlaczego wogóle interesuje cie seks z takim niewypałem natury? Jak do tego wieku się nie ustatkował to raczej ma problemy psychiczno/socjalne. Jak byś się czuła jakby się okazało że jesteś z nim w ciąży? Jeśli odpowiedź brzmi że była by panika to już masz odpowiedź że idziesz z nim w złym kierunku i trzeba to skończyć.

Gość gość
Jakby byl psycholem morderca to juz by ja zamordowal... wiec opcja psychola odpada, pewnie problemy z penisem.

Gość gość
Ten temat tu juz byl niedawno... Chlop ma problem z fallusem, kazdy to juz napisal a autorka dalej drazy temat. Nie staje mu a presja sprawia ze jeszcze bardziej mu nie staje.

Gość gość
Dziwne zachowanie faceta.

Gość gość
Gdybym spotkala takiego faceta tez bym sie dlugo zastanawiala o co chodzi.

Gość gość
Eksperci już orzekli że chłop ma małego fiutka haha. Nikt nie wie co mu w głowie siedzi i o co chodzi tak naprawdę. W każdym razie normalny raczej nie jest.

Gość gość
Ale dziwne ze 45 lat ma, nigdy zony, bez dzieci, do tego przystojny spokojny, dziwne to.

Gość gość
Dziwny gosciu, bardzo dziwny.

Gość gość
dlaczego ma mu stawać jeśli koleś osiagnał 45 lat ? Ludzie najmocniejsze erekcje mają w wieku 16-18 lat ,., powyzej 30-tki to juz jest improwizacja ,. a 45 latek jeśli jest w dobrej kondycji to mu stanie , ale nie staje kilka razy dziennie jak u młodszego , tylko raz w tygodniu ,..,

Gość gość
przyczyną jest jego wiek - nad 45 latkiem trzeba dłużej popracować,., 20 latkowi pokażesz piersi czy pośladki i jest gotowy .,

Gość gość
To moze byc glebszy problem.

Gość gość
Niektorzy faceci sa bardzooo dziwni,