Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie przegrałam życie jest mi z tym cholernie zle

Polecane posty

Gość gość

Zawaliłam naukę, moje cv swieci pustkami. Mam przerwę po gimnazjum, która wynosi 2 lata, wyglada to tak jak bym była kompletna kretynka, która jest głupsza niż but z lewej nogi, ale niestety w tamtym okresie wydarzyło się tak dużo rzeczy, które się do tego przyczyniły. Ja wcale nie szukam usprawiedliwienia. Skończyłam liceum dla dorosłych mając 21 lat :( Z tym także czuje się nie najlepiej. Zawsze byłam dobra uczennica, a tak mi się życie posypało. Od kilku lat jestem w stagnacji. Nie robię nic :( Nikt nie da osobie w moim wieku bez doświadczenia pracy nawet w sklepie czy kawiarnii. Próbowałam już w tak wielu miejscach. Na moje puste cv nikt już nawet nie odpowiada, ono pewnie od razu laduje po prostu w koszu. Jestem 27 letnim nieudacznikiem, który przegrał swoje życie. To życie przecieka mi między palcami i niewiele jestem już w stanie zmienić. Nie mam nic. Czasem żałuje, ze w ogóle się urodziłam. Nie mam szans na normalna egzystencje. Jak ja miałabym się wytłumaczyć z przerwy w zatrudnieniu i z tego, ze od wielu lat praktycznie nic nie robię a depresja "sięga już kolan". Jestem gorsza od innych, jestem stracona.

Gość gość
Nie wysyłaj cv tylko do biura wal osobiście sie pytaj szefa

Gość gość
Myślisz że jemu chce sie czytać jak ma tysiące zgłoszeń

Gość gość
Zbieraj sie co rusz w sobie i wal osobiscie, jak poprzednik ci poradzil.

Gość gość
Niektóre firmy zapewniają szkolenia

Gość gość
mysle że w jakimś hipermarkecie znalazałbyś pracę bez problemu

Gość gość
Proszę Cię nie opowiadaj bzdur , sama mam 28lat ale zaraz jak skończyłam studia i to na prywatnej uczelni z tym że dzienne to wyjechalam za granicę żeby kupić mieszkanie po 2latach wróciłam mieszkanie kupiłam bez kredytów i zabrałam się za szukanie pracy, wyobraź sobie że poza pracą za granicą która nie była wysokich lotów nie miałam żadnego doświadczenia nawet we własnym zawodzie , Ale jakoś mnie brali na rozmowy jedna druga aż w końcu wylądowałam w bardzo dobrej firmie , robię coś co jest powiązane z tym co skończyłam na studiach choć szczerze ? Nie miałam pojęcia od kuchni na czym polega mój zawód, po prostu zdawałam egzaminy i napisałam pracę mgr i skończone. Nie wiem ,może na to patrzą , to idź na studia zaoczne , choć i tak uważam że nie robisz nic e kierunku żeby znaleźć ta pracę stąd ten problem .

Gość gość
Jak lubisz dzieci możesz być opiekunką w przedszkolu

Gość gość
Przedstaw sie podaj ręke nawiąż rozmowe

Gość gość
Pokaż że jesteś odważna i ci żależy